M Muhammed85 Ziyaretçi 10 Ağustos 2015 #11 Nereye kaydedecek filan? İngilizce olduğu için de anlamadım Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2015
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Ağustos 2015 #12 Ayarlarında nereye kaydedeceği yazıyor. Belgelerim içinde video kısmına da bakabilirsin.
M Muhammed85 Ziyaretçi 10 Ağustos 2015 #13 Murat5038 dedi: Ayarlarında nereye kaydedeceği yazıyor. Belgelerim içinde video kısmına da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bağlanıp baksan şimdi öğrenmiştim abi. Başka önereceğin var mı?
Murat5038 dedi: Ayarlarında nereye kaydedeceği yazıyor. Belgelerim içinde video kısmına da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bağlanıp baksan şimdi öğrenmiştim abi. Başka önereceğin var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ağustos 2015 #14 Diğerleri: Fraps, Gamecam, Bandicam, Action gibi yazılımları deneyebilirsin.
M Muhammed85 Ziyaretçi 11 Ağustos 2015 #15 Murat5038 dedi: Diğerleri: Fraps, Gamecam, Bandicam, Action gibi yazılımları deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Frabs kasıyor, Bandicam kasıyor, Action'un FPS değeri gözükmüyor. Video başlatıp durdurunca oyun donuyor, başka yok sanırım.
Murat5038 dedi: Diğerleri: Fraps, Gamecam, Bandicam, Action gibi yazılımları deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Frabs kasıyor, Bandicam kasıyor, Action'un FPS değeri gözükmüyor. Video başlatıp durdurunca oyun donuyor, başka yok sanırım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ağustos 2015 #16 Kasacak tabi bilgisayarın iyi değilse bunu daha çok belli eder. İşlem yaptığından bu normal. Başkalarını Google'dan arayabilirsin.
Kasacak tabi bilgisayarın iyi değilse bunu daha çok belli eder. İşlem yaptığından bu normal. Başkalarını Google'dan arayabilirsin.
M Muhammed85 Ziyaretçi 11 Ağustos 2015 #17 Murat5038 dedi: Kasacak tabi bilgisayarın iyi değilse bunu daha çok belli eder. İşlem yaptığından bu normal. Başkalarını Google'dan arayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Frabs'a mail attım güncelleştirmeleri için bakalım ne diyecekler. Sorun bilgisayarımda teşekkürler yinede abi.
Murat5038 dedi: Kasacak tabi bilgisayarın iyi değilse bunu daha çok belli eder. İşlem yaptığından bu normal. Başkalarını Google'dan arayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Frabs'a mail attım güncelleştirmeleri için bakalım ne diyecekler. Sorun bilgisayarımda teşekkürler yinede abi.