Oyun videosu çekmek için sistem toplama

Akif5252

Decapat
Öncelikle toplanacak sistemde fiyat odaklı değil de parça odaklı toplanırsa memnun kalırım. Amacım oynadığım (Pointblank) oyununu profesyenel şekilde oynatacak 144 Hz'i etkili şekilde kullanabileceğim bir sistem. Yanında video çekimi yapıp render de yapacağım bir yayın bilgisayarı düşünüyorum. Parça takıntım yok fiyat belirtmememin nedeni gereksinim duyduğum kadar yeterli olacak bir şey olmasını istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtirsen daha iyi olur.

Şimdi dostum bazı cahiller yorum yapacaktır yok işte sen Youtube'a başlayacaksın baya bir güzel parçaların olmasi lazim sana 20 bin en az 10 bin liralikta fiyat çıkarırlar onlara. Ha ama bütçen iyiyse sorun yok sen Youtube yeni baslayacaksan orta seviyeli birş ey al derim.
Fiyatını belirle benim tahminin yeni başlayacağın için 1050 Ti sistem yeterli olacaktır.

Şimdi dostum bazı cahiller yorum yapacaktır yok işte sen Youtube'a başlayacaksın baya bir güzel parçaların olmasi lazim sana 20 bin en az 10 bin liralikta fiyat çıkarırlar onlara. Ha ama bütçen iyiyse sorun yok sen Youtube yeni baslayacaksan orta seviyeli birş ey al derim.
Fiyatını belirle benim tahminin yeni başlayacağın için 1050 Ti sistem yeterli olacaktır.

AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX580 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı Yanında klavye ve fare de veriliyor.

İlk önce yazmayı doğru öğrenin. Onlar sadece öneri. Alıp almamak kişinin kararına kalmış birşey.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX580 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı Yanında klavye ve fare de veriliyor.
Yazdığım yazıyı okumaya erindiniz galiba ben zorla bir şeyler al demedim. Önerimi de bulundum benim yazıma laf etmeye hakkın yok.
İlk önce yazmayı doğru öğrenin. Onlar sadece öneri. Alıp almamak kişinin kararına kalmış birşey.
Artı olarak telefondan hızlı ve sarjım biterken yazıyorum ordakı anlatmak istediğim konu şu;
Bazıları YouTube için uygun sistemler istiyor cahiller dediğim kişilerde ona 1080'le başlamasını öneriyor bilmem kafanız bastı mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı