Oyun videosu kaydetme programı önerisi

Skytraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun videosu yapmak istiyorum fakat OBS çok FPS düşürüyor. Önerebileceğiniz kayıt programı var mı?

Sistem: AMD Ryzen 3 2200G, 8 GB RAM, 240GB SSD
Oyun: Valorant.

Vallahi dostum diğer öneriler OBS'den daha çok kastırır bilgisayarını ben capture screen recorder kullanıyorum grafik ayarı var highest i seçersen aşırı kaliteli görüntü veriyor hem kayıt başlatma ve kayıt durdurma tuş ayarları da var ayrıca OBS'den daha az kafa karıştırıcı ve bilgisayarı kastırmıyor.

Ekran kartım yok Radeon ReLive Kullanamıyorum Valorantta 100 Fps Oynuyorum 75hz Monitör Var.
Bak bu kötü olmuş. Oysaki çok güzel bir nimet ReLive. O zaman geriye fazla bir alternatifin kalmıyor. Zaten harici ekran kartın bulunmadığı için kayıttayken her şekilde performanstan ödün vermen gerekecek. Bence OBS ile kayıt alırken FPS, 75'in altına düşmüyorsa OBS'yi kullanabilirsin.

Vallahi dostum diğer öneriler OBS'den daha çok kastırır bilgisayarını ben capture screen recorder kullanıyorum grafik ayarı var highest i seçersen aşırı kaliteli görüntü veriyor hem kayıt başlatma ve kayıt durdurma tuş ayarları da var ayrıca OBS'den daha az kafa karıştırıcı ve bilgisayarı kastırmıyor.
Deneyeceğim dostum teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı