Oyun yapımcısı olmak için bölüm önerisi

Ben teşekkür ederim.
Kaynak içn de hayır demem

Ben teşekkür ederim.
Kaynak içn de hayır demem
Udemy'deki en kapsamlı türkçe UE4 kursu. Halen devam eden bir kurs ve Discord grubunda hocaya soru sorabilirsin.
C++ için burası çok güzel.
Genelde kullandığım kaynaklar burada. Ama Epic Games'in canlı yayınlarına da mutlaka bak, mükemmel şeyler gösteriyorlar. Ama sürekli takip ettiğim türkçe udemy kursu var. Eğer özel olarak istediğin konu varsa (animasyon, yapay zeka vs.) ayrı olarak atabilirim eğer izlemişsem.

Açıkcası bu kişisel bir tercih,sana göre mantıklı olmayabilir bir başkasına göre 4 sene BM okuduktan sonra kendini oyun üzerine geliştirmek daha mantıklı olabilir.Bu yüzden bu konuyu tartışmak mantıksız.Ayrıca arkadaşın iyi bir üniversitede BM okuyup okuyamayacağını da bilmiyoruz.

Eğitim olarak hangi Üniversiteler daha iyidir acaba, bu konuda bilgisi olan birisi var mı?

Yani sadece ezbere, teorik bilgiler verip daha sonra zor sınavlara sokarak öğrencinin kendi istediği alanda gelişmesi yerine hocaların ağız kokusunu çekmediği, mesleğine de katkısı olacak eğitimin verilmesinden bahsediyorum.

Yani dediğin gibi kişisel bir tercih sonuçta. Boşuna tartışmaya gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…