Oyun Yapımı için Ekip Arkadaşı

Merhabalar, konu başlığından anlayacağınız gibi bir oyun projem var ama tek başıma yapmam biraz zor olacağı için bir arkadaş arıyorum (yaşım 14).
Oyun tamamen 3D.

Gereksinimlerim;

Yaş fark etmez ama tercihen 9 yaşının üstünde olmalı.
Oyunu Unity'den yapacağım için orta-ileri düzey C# bilmeli.
Mikrofon zorunlu değil olursa iyi olur.
Discord hesabı.

Bunların hepsini karşılayan varsa Discord hesabım:
Ali Eren 14#9421

Unreal Engine'de kolay. Hem grafikleri vs çok daha iyi. Ne tür oyun yapacağız? Eğer Unreal Engine kullanırsak takım toplayabiliriz.

Onu beraber karar verelim diyorum.
Discorduma yazarsan daha detaylı konuşabiliriz.

Unreal Engine'de kolay. Hem grafikleri vs çok daha iyi. Ne tür oyun yapacağız? Eğer Unreal Engine kullanırsak takım toplayabiliriz.

Bence Unity Windows.
Unreal Engine OS X
Unreal Engine daha iyi ama Unity daha kolay diye biliyorum.
Belki de C++a hakim olmadığımdandır.

Aklımda FPS oyunu veya şehir kurma oyunu tarzında bir oyun var.

Güzel konu böyle konular görmek sevindirici. Yaş 20+ olsaydı benim biradere söylerdim o ilgileniyor böyle şeylerle. Bu arada FPS, TPS veya RPG oyun yapacaksanız Unity pek iyi değil Unreal Engine'ye yönelin.

Hevesli genç arkadaşlarım, hevesinizi kırmak istemiyorum ama bilgisizlik yüzünden bu işlere başlayıp sonra bırakan çok insan gördüm. YouTube dan nasıl yapılır videolarıyla bu iş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…