Ginay Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 100 7 Temmuz 2020 #21 Egmtnc dedi: Çalışmalara başlıyoruz öğrenmeye istekli ciddi arkadaşlar içinde yerimiz var Discord linki konuda mevcut Genişletmek için tıkla... Link bozulmuş :'(
Egmtnc dedi: Çalışmalara başlıyoruz öğrenmeye istekli ciddi arkadaşlar içinde yerimiz var Discord linki konuda mevcut Genişletmek için tıkla... Link bozulmuş :'(
Enes solak Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2 21 Eylül 2020 #22 Selam bana yardım edebilirmisiniz ben bi fps oyunu yapicam asim enes 13 yaşındayım
gençyazılımcı0er Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 104 21 Eylül 2020 #23 Enes solak dedi: Selam bana yardım edebilirmisiniz ben bi fps oyunu yapicam asim enes 13 yaşındayım Genişletmek için tıkla... DabY#9421
Enes solak dedi: Selam bana yardım edebilirmisiniz ben bi fps oyunu yapicam asim enes 13 yaşındayım Genişletmek için tıkla... DabY#9421
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #24 Hala devam ediyor musunuz?
gençyazılımcı0er Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 104 21 Eylül 2020 #25 Egmtnc dedi: Çalışmalara başlıyoruz öğrenmeye istekli ciddi arkadaşlar içinde yerimiz var Discord linki konuda mevcut Genişletmek için tıkla... DabY#9421
Egmtnc dedi: Çalışmalara başlıyoruz öğrenmeye istekli ciddi arkadaşlar içinde yerimiz var Discord linki konuda mevcut Genişletmek için tıkla... DabY#9421
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 21 Eylül 2020 #26 1 yıl olmuş nerdeyse başarabildiniz mi?
gençyazılımcı0er Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 104 21 Eylül 2020 #27 Kranovar dedi: 1 yıl olmuş nerdeyse başarabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef ekip dağıldı bende şuan yeni bir prohe üzerinde çalışıyorum
Kranovar dedi: 1 yıl olmuş nerdeyse başarabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef ekip dağıldı bende şuan yeni bir prohe üzerinde çalışıyorum
Enes solak Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2 22 Eylül 2020 #28 Merhaba arkadaşlar bana Unreal Engine de yardım edicem varmi lütfen ben tek oyun yapamam iyi biri varsa lutfen bana yardım etsin
Merhaba arkadaşlar bana Unreal Engine de yardım edicem varmi lütfen ben tek oyun yapamam iyi biri varsa lutfen bana yardım etsin
R Rifat-Çınar Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 2 18 Kasım 2020 #29 Enes solak dedi: Merhaba arkadaşlar bana Unreal Engine de yardım edicem varmi lütfen ben tek oyun yapamam iyi biri varsa lutfen bana yardım etsin Genişletmek için tıkla... Ben Tasarım Konusunda Kötü Değilim Ama Keşke Kodlama Bilgim Olsa
Enes solak dedi: Merhaba arkadaşlar bana Unreal Engine de yardım edicem varmi lütfen ben tek oyun yapamam iyi biri varsa lutfen bana yardım etsin Genişletmek için tıkla... Ben Tasarım Konusunda Kötü Değilim Ama Keşke Kodlama Bilgim Olsa
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #30 Rifat-Çınar dedi: Ben Tasarım Konusunda Kötü Değilim Ama Keşke Kodlama Bilgim Olsa Genişletmek için tıkla... Ekip bu yüzden var işte senin tasarım yeteneğin var diğerinin başka bir yeteneği. bu sayede birbirinizi tamamlarsınız.
Rifat-Çınar dedi: Ben Tasarım Konusunda Kötü Değilim Ama Keşke Kodlama Bilgim Olsa Genişletmek için tıkla... Ekip bu yüzden var işte senin tasarım yeteneğin var diğerinin başka bir yeteneği. bu sayede birbirinizi tamamlarsınız.