Rehber Oyun yapımına nereden ve nasıl başlanır?

Bu işe ciddi başlayacaklar aman Unity ile başlamayın. Kolay diye yapacağınız oyun kimsenin katlanamayacağı bir şey olur hele de 3D ise. Ne yapın edin, bu işe başlayacaksanız Unreal ile başlayın.

Bu tür konular olması gayet güzel ben de bir ara girdim bu işin içine. Çizimim iyi karakterler oluştu, oyunun senaryosu ve haritası oluştu. Ama kodlama kısmında çuvalladım. Bir de Unity çöpüyle oyunu yapmaya çalışıyorum oradaki fizik componentleri Rigidbody midir nedir boka benzedi oyun. Hevesim bir kaçtı o kaçış 2 yıldır ilgilenmiyorum ama gönlümün bir köşesinde hep sempati duymuşumdur.

Bu işe tekrar girin? Ama bu sefer o halatı tekrardan sımsıkı tutun.

@Silinen üye Şimdi askerlik girdi araya 1 ay sonra yolcuyuz. O değil de şu nasıl? Veya başka bir UE dersi olur mu onu önermenizin belli bir sebebi var mıdır? Ona göre alırım eğer düşünürsem
Kendisi bizim hocamız olmakta. Anlatımı gayet başarılı ve sürekli yardımcı oluyor.

Ses kısımları hakkında bir şey yazmamışsınız?

Önemli konulardan birine deginmemissiniz. Oyun 2d mi yoksa 3d mi olacak? Siz 3d için anlatmışsınız. 2d içinde anlatılabilirdi. Hiç bilmeyen biri 3d değil 2d başlaması daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…