Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #11 Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde?
Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde?
Foxie Gigapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 950 Çözümler 25 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming X570-PLUS(WI-FI) | Ryzen 7 5800X | Asus ROG Strix RTX 3080 10G LHR | Phanteks P500A DRGB | Corsair Force MP600 1TB SSD | Kioxia Exceria G2 1TB SSD | GSKILL RipjawsV 16x2 32GB 3200Mhz CL16 | Cooler Master G800 800W 80+ Gold | MSI MAG274QRF-QD 2K-165HZ 1ms 27" | Asus TUF Gaming VG259QR FHD - 165HZ 1MS 24.5" | Logitech MX Mechanical Mini | HyperX Pulsefire Raid | Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 27 Ağustos 2023 #12 Ahmt1 dedi: Hocam sizde herkes gibi bir 30sn de bir reklam koymayın O zaman bilgisayar için açmalısınız ama mobile açmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunu yayınlaman için neden şirket kurman gerekiyor? Ypp dedi: Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun ufak ekipler için daha zor? Daha pahalı, bilgisayar ile giriş yapmak daha mantıklı bence
Ahmt1 dedi: Hocam sizde herkes gibi bir 30sn de bir reklam koymayın O zaman bilgisayar için açmalısınız ama mobile açmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunu yayınlaman için neden şirket kurman gerekiyor? Ypp dedi: Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun ufak ekipler için daha zor? Daha pahalı, bilgisayar ile giriş yapmak daha mantıklı bence
K Kivaanc Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #13 Ahmt1 dedi: Hocam sizde herkes gibi bir 30sn de bir reklam koymayın O zaman bilgisayar için açmalısınız ama mobile açmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mobilde farklı bilgisayarda farklı oyunlar yapacağız. Reklamları tabikide o kadar fazla koymayacağız. 30 saniyede bir Reklam yaparsak etkileşim ve oyuncu kaybederiz.
Ahmt1 dedi: Hocam sizde herkes gibi bir 30sn de bir reklam koymayın O zaman bilgisayar için açmalısınız ama mobile açmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mobilde farklı bilgisayarda farklı oyunlar yapacağız. Reklamları tabikide o kadar fazla koymayacağız. 30 saniyede bir Reklam yaparsak etkileşim ve oyuncu kaybederiz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #14 Foxie dedi: Bilgisayar oyunu yayınlaman için neden şirket kurman gerekiyor? Mobil oyun ufak ekipler için daha zor? Daha pahalı, bilgisayar ile giriş yapmak daha mantıklı bence Genişletmek için tıkla... Maalesef ülkemiz herşeyden vergi alıyor hocam.
Foxie dedi: Bilgisayar oyunu yayınlaman için neden şirket kurman gerekiyor? Mobil oyun ufak ekipler için daha zor? Daha pahalı, bilgisayar ile giriş yapmak daha mantıklı bence Genişletmek için tıkla... Maalesef ülkemiz herşeyden vergi alıyor hocam.
K Kivaanc Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #15 Ypp dedi: Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde? Genişletmek için tıkla... Evet stratejik olarak ilk öncelikle bilgisayar oyunu yapma tarafındayız.
Ypp dedi: Önce mobil oyun yapıp daha sonra bilgisayar oyunlarına geçmek daha kolay bir seçenek. Siz özellikle mi zoru seçtiniz? Yani stratejiniz mi bu yönde? Genişletmek için tıkla... Evet stratejik olarak ilk öncelikle bilgisayar oyunu yapma tarafındayız.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #16 Kivaanc dedi: Evet stratejik olarak ilk öncelikle bilgisayar oyunu yapma tarafındayız. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bilirsiniz birkaç deneyim videosu izleyin hangisi daha kolay gelirse ondan başlayın derim.
Kivaanc dedi: Evet stratejik olarak ilk öncelikle bilgisayar oyunu yapma tarafındayız. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bilirsiniz birkaç deneyim videosu izleyin hangisi daha kolay gelirse ondan başlayın derim.
Foxie Gigapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 950 Çözümler 25 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming X570-PLUS(WI-FI) | Ryzen 7 5800X | Asus ROG Strix RTX 3080 10G LHR | Phanteks P500A DRGB | Corsair Force MP600 1TB SSD | Kioxia Exceria G2 1TB SSD | GSKILL RipjawsV 16x2 32GB 3200Mhz CL16 | Cooler Master G800 800W 80+ Gold | MSI MAG274QRF-QD 2K-165HZ 1ms 27" | Asus TUF Gaming VG259QR FHD - 165HZ 1MS 24.5" | Logitech MX Mechanical Mini | HyperX Pulsefire Raid | Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 27 Ağustos 2023 #17 Ahmt1 dedi: Maalesef ülkemiz her şeyden vergi alıyor hocam. Genişletmek için tıkla... E aynısını mobil oyundan da alır, belirli bir yere kadar vergi yok zaten, ama bir muhasebeciyle konuşmak en mantıklısı.
Ahmt1 dedi: Maalesef ülkemiz her şeyden vergi alıyor hocam. Genişletmek için tıkla... E aynısını mobil oyundan da alır, belirli bir yere kadar vergi yok zaten, ama bir muhasebeciyle konuşmak en mantıklısı.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #18 Foxie dedi: E aynısını mobil oyundan da alır, belirli bir yere kadar vergi yok zaten, ama bir muhasebeciyle konuşmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunu ücretsiz yapacağım demiş hocam.
Foxie dedi: E aynısını mobil oyundan da alır, belirli bir yere kadar vergi yok zaten, ama bir muhasebeciyle konuşmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunu ücretsiz yapacağım demiş hocam.
Foxie Gigapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 950 Çözümler 25 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming X570-PLUS(WI-FI) | Ryzen 7 5800X | Asus ROG Strix RTX 3080 10G LHR | Phanteks P500A DRGB | Corsair Force MP600 1TB SSD | Kioxia Exceria G2 1TB SSD | GSKILL RipjawsV 16x2 32GB 3200Mhz CL16 | Cooler Master G800 800W 80+ Gold | MSI MAG274QRF-QD 2K-165HZ 1ms 27" | Asus TUF Gaming VG259QR FHD - 165HZ 1MS 24.5" | Logitech MX Mechanical Mini | HyperX Pulsefire Raid | Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 27 Ağustos 2023 #19 Ahmt1 dedi: Mobil oyunu ücretsiz yapacağım demiş hocam. Genişletmek için tıkla... Reklamlı olacağını da söylemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Ahmt1 dedi: Mobil oyunu ücretsiz yapacağım demiş hocam. Genişletmek için tıkla... Reklamlı olacağını da söylemiş.
Macher Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #20 Ahmt1 dedi: Bilgisayarda evet ama mobilde saçma sapan paralı oyunlar var mobilde bence olmazda bilgisayarda kesin açmalısın. Genişletmek için tıkla... Para kazanılan her iş için şirket kurmanız zorunlu.
Ahmt1 dedi: Bilgisayarda evet ama mobilde saçma sapan paralı oyunlar var mobilde bence olmazda bilgisayarda kesin açmalısın. Genişletmek için tıkla... Para kazanılan her iş için şirket kurmanız zorunlu.