Oyun yapma önerisi

kralbabapro111

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bu benim ilk oyunum olacak o yüzden kalitesi düşük ama eğlenceli bir oyun olmasını istiyorum. Aklımda türlü türlü fikirler var ama sizlerinkiler benim için daha öncelikli. Benim düşündüğüm böyle 4-5 arkadaş grubunun toplanıp birbirlerine farklı silahlarla vurması mesela tavuk silahı diyelim. Vurulduğunda tavuğa dönüşüyorsun ya da sürpriz silahı vurulduğunda deve ya da canavara dönüşüyorsun. Animasyon olarak hızlı koşmaları aynı şey gibi backrooms gibi biraz ondan çalmış olacağım ama mantığı anlamışsınızdır umarım tavsiyelere açığım. :)

Hocam bence gitarlar ile birbirimize ateş ettiğimiz müzikal bir oyun yapsanız güzel olur gibi.

Öncelikle merhaba bu benim ilk oyunum olacak o yüzden kalitesi düşük ama eğlenceli bir oyun olmasını istiyorum. Aklımda türlü türlü fikirler var ama sizlerinkiler benim için daha öncelikli. Benim düşündüğüm böyle 4-5 arkadaş grubunun toplanıp birbirlerine farklı silahlarla vurması mesela tavuk silahı diyelim. Vurulduğunda tavuğa dönüşüyorsun ya da sürpriz silahı vurulduğunda deve ya da canavara dönüşüyorsun. Animasyon olarak hızlı koşmaları aynı şey gibi backrooms gibi biraz ondan çalmış olacağım ama mantığı anlamışsınızdır umarım tavsiyelere açığım. :)
Bence mario veya kontra gibi 2d platform oyunu olmalı. Yüksekten uçup beğenilmeyeceğine, grafikleri kötü, oynanışı güzel olsun. Bak anomaly agent'a güzel sattı. Sevildi.

Bence Mario veya kontra gibi 2D platform oyunu olmalı. Yüksekten uçup beğenilmeyeceğine, grafikleri kötü, oynanışı güzel olsun. Bak Anomaly Agent'a güzel sattı. Sevildi.

Onun satmasının sebebi Enis Kirazoğlu'ndan kaynaklı. Öbür şekilde eğlenceli bir oyun değil.

Hocam ben bu gitar işine çok taktım galiba ama bir önerim daha var. Bence müzisyen bir karakteri kontrol ettiğimiz 2D bir oyun olsun. Rogue like veya Rogue Lite. Ve biz bu karakter ile birlikte müziği kurtarmak için her ne isme sahipler onu siz diyeceksiniz.Müziğe karşıt bir grupla savaşalım.

Hem ortaya eğlenceli bir iş çıkmış olur hem de oynanış açısından güzel olursa tadından yenmez ben son gaz bekliyorum hocam.

Onun satmasının sebebi Enis Kirazoğlu'ndan kaynaklı. Öbür şekilde eğlenceli bir oyun değil.
Ben oynarken çok eğlendim. Çok tutan bağımsız oyunlara bakarsanız geneli grafik değil, oynanış yönünden kalitelidir. Mesela unreal engine ile yapılmış erzurum mu yoksa anomaly agent mı daha eğlenceli?

Hocam umarım başarılı bir proje ye vesile olursunuz.

Hocam ben bu gitar işine çok taktım galiba ama bir önerim daha var. Bence müzisyen bir karakteri kontrol ettiğimiz 2D bir oyun olsun. Rogue like veya Rogue Lite. Ve biz bu karakter ile birlikte müziği kurtarmak için her ne isme sahipler onu siz diyeceksiniz. Müziğe karşıt bir grupla savaşalım.

Hem ortaya eğlenceli bir iş çıkmış olur hem de oynanış açısından güzel olursa tadından yenmez ben son gaz bekliyorum hocam.

Öneriniz için çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel fikir 2D oyunları çok severim ama elimde olan imkanlar kısıtlı ve ilk deneyimim olacak birazdan eskiden bedavayken aldığım paketleri atacağım işimi daha kolaylaştırdıkları için o oyunu söyledim ama oyuna mesela gitar silahıda ekliyebilirim çaldığında oyuncuları fırlatan :)

Bunları almıştım

Oyun ciddi olsun istemiyorum tamamen eğlenceli bir amacı olmayan. Sadece eğlenmek amaçlı oynan arkadaşlarla haftada birkaç kez oynanabilecek çerezlik oyun istiyorum çünkü bence lazım böyle bir oyun ben arkadaşlarıma oynayabilecek bu tarz oyun az biliyorum.

Başarabilirsem fiyatı da 10 20 TL yapmayı düşünüyorum herkes alsın isterim.

Dosya Ekleri

• unknown_2024.10.18-23.53.png
    unknown_2024.10.18-23.53.png
    600,4 KB · Görüntüleme: 23
  • unknown_2024.10.18-23.53_1.png
    unknown_2024.10.18-23.53_1.png
    759 KB · Görüntüleme: 23
  • unknown_2024.10.18-23.53_2.png
    unknown_2024.10.18-23.53_2.png
    796,7 KB · Görüntüleme: 19
  • unknown_2024.10.18-23.54.png
    unknown_2024.10.18-23.54.png
    602,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Ben oynarken çok eğlendim. Çok tutan bağımsız oyunlara bakarsanız geneli grafik değil, oynanış yönünden kalitelidir. Mesela Unreal Engine ile yapılmış Erzurum mu yoksa Anomaly Agent mı daha eğlenceli?

Karşılaştırdığınız 2 oyun çok bambaşka oyunlar. İndie olarak çok güzel oyunlar var ama Anomaly Agent o kadar güzel değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı