BLackrawen hocamın dediği gibi, öyle hemen olmaz, programla dili olarak Unity de C# popüler.Merhaba. Biz ufak çapta bir oyun yapmayı planlıyoruz. Hangi programlar ve kodlama dillerini öğrenmeliyiz? (Oyun 3D olacak.)
3D yapmaya çalışırsanız patlarsınız söyleyeyim.
Programları biliyoruz zaten. Sadece sormak istedim forumdakilerin düşünceleri nelerdir diye.Unity var Unreal Engine var bla bla var oğlu var. Yapmak istediğiniz oyuna en uygun uygulamayı bulmak sizin işiniz. Yalnız milyon TL hibe alan, profesyonellerden oluşan, yazılım mühendislerinden oluşan firmalarımız biz rogue-like 2 boyutlu, basit grafikli oyunlar yaparken siz 3D yapmaya çalışırsanız patlarsınız söyleyeyim.
Niye yapmasın yapan yapıyor tamamen kapasite işi. @LatifGüngör
Niye yapmasın yapan yapıyor tamamen kapasite işi. @LatifGüngör
Programları biliyoruz zaten. Sadece sormak istedim forumdakilerin düşünceleri nelerdir? Diye.
Üstelik yapan yapıyor. Nasıl patlıyormuşta?
Bir oyun motorunu kullandıktan sonra 3D-2D ne fark var?Unity var Unreal Engine var bla bla var oğlu var. Yapmak istediğiniz oyuna en uygun uygulamayı bulmak sizin işiniz. Yalnız milyon TL hibe alan, profesyonellerden oluşan, yazılım mühendislerinden oluşan firmalarımız biz rogue-like 2 boyutlu, basit grafikli oyunlar yaparken siz 3D yapmaya çalışırsanız patlarsınız söyleyeyim.
Hacı dediğim gibi forumdakilerin düşüncelerini merak ettim. Blender, Unreal Engine 5 vs vs programları biliyoruz zaten.Hocam helyum falan mı satıyorsunuz? Forumda bazı arkadaşlar var herkese ve her şeye yaparsın, edersin aslan aslan diye gaz basıyor. Daha hangi uygulamaları kullanacağını bilmeyen eleman bir anda 3D oyun ya-pa-maz. Hayat ilk defa bilgisayar gören dahi çocuğun 10 dakikada program yazabildiği bir holywood filmi değil. Amir khan filminde değiliz.
Kardeşim ben ayağınıza zincir bağlamadım, sorunuzu cevapladım ve fikrimi belirttim güveniyorsanız kendinize yapın.
Programları biliyoruz zaten. Sadece sormak istedim forumdakilerin düşünceleri nelerdir? Diye.
Üstelik yapan yapıyor. Nasıl patlıyormuşta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.