Oyun yapmak için gerekli şeyler

tequila sunset

Hectopat
Daha fazla  
Unreal Engine ile bir oyun yapmayı düşünüyorum. Oyun ile alakalı internetten texture vs. buldum. Ve oyun yapma ile alakalı bir Discord sunucusuna katıldım. Sağ olsunlar yardımcı oluyorlar. Ama tek sıkıntım şu: Nasıl daha iyi bir oyun yapabilirim? Yaptığım oyunu düşük sistemli bilgisayarlara nasıl optimize edebilirim? Oyun için nasıl iyi bir ekip kurabilirim? Oyunum bitince Steam'e nasıl koyabilirim? Bu sorunlarımı cevaplarsanız mükemmel olur.

Unreal Engine ile oyun yapmak istiyorsanız C++ öğrenmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle oyun tek başına yapılmaz. Yapılsa da diğer büyük oyunlar kadar kaliteli olmaz. Oyunu kodlayan vardır. Grafiğini çizen vardır. Ses müzik sistemlerini ayarlayan vardır. Oyun Online ise çok güçlü bir bilgisayarda sunucusu olması lazım.

Bende nasıl bir ekip kurabileceğimi sormuştum zaten iyi okuyun ilk mesajı.
?

Udemy üzerinden kaliteli kursları bitirin, bitirdiğiniz kursu kendi başınıza tekrar edin. Küçük projeler yapın, kendinizi geliştirin. Zaten siz kaliteli projeler geliştirmeye başladıkça insanlar sizi bulacak merak etmeyin. Bu arada hangi Discord grubundasınız?

Öncelikle kendine yapacağın bir iş seç. Ondan sonra diğer işleri yapabilecek bir ekip bul.

Aslında ben başlangıç olarak unity kullanıyordum ama mobil oyun yaparsınız bu programla anca. Ben bir bilgisayar oyunu yapacağım. Discord sunucusunun adı wittn ile unity . Youtube kanlıda var adı aynı.

Ayrıca sistemin kaldırıyor mu? Unreal Engine minimum 32 GB RAM gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…