Oyun yapmak için hangi yazılım dilleri gerekir?

Yazılımla uğraşan bir arkadaşım Java'nın en kolay dil olduğunu söylemişti.

C# nasıl zor mu?

Unity Blender ve C# bilerek istediğiniz tarzda oyun yapabilirsiniz.
Bu işle uğraşıyorsunuz 1,2 soru sorabilir miyim?

C# nasıl zor mu?

Çok zor dil değil ben 1 ayda temel-orta seviyede öğrendim tek önerim başladınızmı bırakmayın sürekli devam edin.

C# nasıl zor mu?

Evet sorabilirsiniz.

Bana bir iki tane oyun söyleyebilir misiniz unity de c# ile yapılan.Siz oyun yaptınız mı birde.Unity'i öğrenmek zor mu?Şimdiden teşekkürler

Bana bir iki tane oyun söyleyebilir misiniz Unity de C# ile yapılan. Siz oyun yaptınız mı bir de. Unity'i öğrenmek zor mu? Şimdiden teşekkürler

Unity kullanmaya bende yeni başladım çok zor bir motor değil. Sadece C# dilini biliyorum. C# ile yapılan bayağı bir oyun var gördüğünüz neredeyse tüm mobil oyunlar C# ve Unity ile yapılmıştır PC tarafında da bir sürü oyun C# ve Unity ile yapılıyor.

Bana bir iki tane oyun söyleyebilir misiniz unity de c# ile yapılan.Siz oyun yaptınız mı birde.Unity'i öğrenmek zor mu?Şimdiden teşekkürler
Ben balık vurma oyunu yapıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unity kullanmaya bende yeni başladım çok zor bir motor değil. Sadece C# dilini biliyorum. C# ile yapılan bayağı bir oyun var gördüğünüz neredeyse tüm mobil oyunlar C# ve Unity ile yapılmıştır PC tarafında da bir sürü oyun C# ve Unity ile yapılıyor.
Tensu ve size çok teşekkür ederim nasıl çözüm yazabiliyorum size yeniyim de sitede çok yardımcı oldunuz

Hocam bir deftere olayın durumlarını ve ne şekilde gerçekleşeceğinin şablonlarını çıkarın, karışık olmaz.

Arkadaş onu kastetmemiş hocam, galiba yapacağı oyunun karmaşık bir yapısı var ben öyle anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı