Oyun yapmak için sistem tavsiyesi

E Bright Memory 2 sene civarında nasıl yapıldı?

Yukarıda daha öğreneceğim demişsin, demekki bilmiyorsun. Söylediğin gibi oyunları yazmak için gereken tecrübe ve deneyimi kazanana kadar yıllar geçer. O yüzden acele etme.

Ben genede denerim zaten oyun falan için olacak.
Bak şimdi ben bu işlerle profesyonel olarak ilgilenmiyorum ama sana yapacağım şey sen basit başla, sonradan ilerlemeyi dene. Hiç programlama biliyor musun? Önce daha basit seviyede kendini geliştir, evde bir bilgisayarın varsa ondan basit projeler yap eğer sonradan vazgeçersen başına kalmasın. Eğer bir şey kaçırmadıysam en basit programlama dillerine bile hakim değilsin sanırım. Önce bir oyun nasıl yapılır kod nasıl yazılır o süreci öğren sonra ekipmanını alırsın. Alacaksan da al ama uyarayım Python-C# öğreneyim dedim biraz, o bile beklediğimden zor çıktı benim sana önereceğim şey önce dilleri keşfet başkalarını taklit et mantığını anla, kurcala sonra işin başına otur bu da düzenli zaman ayırsan bile bir seneden az almaz ben sana söyleyeyim. Dediğim gibi profesyonel değilim, kendi kararın.

Çevrende iyi geçindiğin arkadaşlar varsa onlarla birlikte öğrenip yapman iyi olabilir. Bence yavaştan oyun yapmaya başla. İlk öncelikle telefon oyunu yap. Sonra bilgisayar oyunu yap. En sonda düşündüğün şeyi yapmaya çalış. Ha bu arada 2D oyun yapmaya başla sonra 3D yaparsın. Benim bir arkadaşım var inşallah onun gibi olmazsın. S2 Son Silah mı ne o oyunu tekrardan çıkartacağım demişti. Hala yapıyor güya ama kendini kandırıyor bir şey yaptığı yok. Yapıyorum diyor ortada hiçbir şey yok.

Evinizde bir tane bile bilgisayar yoksa ve çok istediğinden eminsen al ama dediğim gibi kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…