Ünlü ve Türk olarak bir oyun yapımcısı var ve bu oyunun +500 bin TL'den daha fazla kazandırdığını söylüyor oyun sahibine. Bu doğru mu ya da doğru olma ihtimali ne kadar?
Şu an bir oyun ekibinde çalışıyorum oyun baya karlı iş her yönden yani aşırı büyük bütçeli bir oyun olmadıktan sonra yaparsın ortalam 200 300 dolar bir bütçede güzel bir oyun çıkarılır ancak kapsamlı olmaz yani çok mini oyun gibisinden o yüzden bir ekipte çalışmak daha iyi ben Efektif ve çizim işlerini yapıyorum herkesin bi alanı var.
Şu an bir oyun ekibinde çalışıyorum oyun baya karlı iş her yönden yani aşırı büyük bütçeli bir oyun olmadıktan sonra yaparsın ortalam 200 300 dolar bir bütçede güzel bir oyun çıkarılır ancak kapsamlı olmaz yani çok mini oyun gibisinden o yüzden bir ekipte çalışmak daha iyi ben Efektif ve çizim işlerini yapıyorum herkesin bi alanı var.
Bence baya kazancli bir is yani 50 milyon dolara oyun yapiyorlar o oyun gidiyor 20 milyon satiyor 50 dolardan 1 milyar dolar para yapar cok karli cok. ama tutmasi lazim.