Oyun yayını yapmak için platform önerisi

LorrieNN

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
Yarın yayın açmaya başlayacağım. GTX 1650'li laptopumla olabildiği kadar oyun yayını yapmak istiyorum. Hangi platformda yayın yapmam en doğrusu olur? İzleyenlerin en kolay bağış gönderebileceği ve abone olabileceği platform hangisi? Yani bağış gönderme ve abone olma sistemi basit olursa daha kolay olur diye düşünüyorum.

Yarın yayın açmaya başlayacağım. GTX 1650'li laptopumla olabildiği kadar oyun yayını yapmak istiyorum. Hangi platformda yayın yapmam en doğrusu olur? İzleyenlerin en kolay bağış gönderebileceği ve abone olabileceği platform hangisi? Yani bağış gönderme ve abone olma sistemi basit olursa daha kolay olur diye düşünüyorum.

Kick.

Eğer bunu ilerletmeyi ve bir kariyer haline getirmeyi planlıyorsan gelirler açısından Twitch tarafı çok da iç açıcı değil ve Türkiye için muhattap bulunmamakta. Sorumsuz bir şirket olduğunu zaten bit olaylarinda herkesin şahit olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım ben de Kick'e karar kıldım.
Eğer bunu ilerletmeyi ve bir kariyer haline getirmeyi planlıyorsan
Hocam valla GTX 1650 laptopla bir yerden başlamayı düşünüyorum. Eğer izlenme ve kazanç az çok gelirse zamanla geliştiririm tabi.

Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım ben de Kick'e karar kıldım.

Hocam vallahi GTX 1650 laptopla bir yerden başlamayı düşünüyorum. Eğer izlenme ve kazanç az çok gelirse zamanla geliştiririm tabii.

Hocam 2. monitör varsa TikTok'ta kitle yapıp Kick'e geçebilirsiniz biz öyle yapıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı