Oyun yayınları için platform önerisi

Benim sistem kötü olduğu için YouTube'yi bıraktım. Coop oyunlar tutabilir arkadaşlarınla. Forest gibi. Ve Twitch'den bende yayın açtım yeni kanallar izlenmiyor. Ya yayıncı arkadaşın olacak öyle işte.

Anlaşılan işimiz çok zor fakat ne olursa olsun bldiğim yoldan şaşmayacağım inşallah en azından mutlu oluyorum :) bu işi tutsun diye değil kendi topluluğumu oluşturmak maksatlı girişcem para önemsiz umarım hedeflere ulaşılır.

Komik montaj efektlerini nereden indirdin hocam ya formattan sonra silindi bende.

Hocam kanala uzun zamandır bakmıyorum bu şey mi icerisi şampiyonlar ligi gibi ufak saniyelik komik sesler mi? Efekt ekstra bir şey indirmedim yoksa o zaman bir DaVinci Resolve bir wondershare falan kullanıyordum hali hazırdaki asetlerini?

Komik montaj efektlerini nereden indirdin hocam ya formattan sonra silindi bende.

Yemek yedim geldim hacım bir video linki at bakayım oradan dank eder tam anlayım sana yardımcı oluyum hacım seve seve.

Son düzenleme:
Hocam kanala uzun zamandır bakmıyorum bu şey mi icerisi şampiyonlar ligi gibi ufak saniyelik komik sesler mi? Efekt ekstra bir şey indirmedim yoksa o zaman bir DaVinci Resolve bir wondershare falan kullanıyordum hali hazırdaki asetlerini?

Yemek yedim geldim hacım bir video linki at bakayım oradan dank eder tam anlayım sana yardımcı oluyum hacım seve seve.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kanalımı bir incele eksiğim ne?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kanalımı bir incele eksiğim ne?

Ofisteyim hocam inceleyip uygun vakit molamda yazacağım 3.30'da molam. Eksiğine bakmakdan ziyade ben çok bilgiği değilim öneride bulunabilirim izleyip hacım varsa aklıma gelen bir şey ne dilersen yardımcı olurum seve seve biliyorsam vs :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı