Bırakmıştım kanalı hocam PC eskiydi hevesim kalmamıştı uğraşırkende eğleniyordum bayağı acemi bir kanal yeni sistemle gayet iyi işler yapmayı planlıyorum.
Benim sistem kötü olduğu için Youtube'yi bıraktım. Coop oyunlar tutabilir arkadaşlarınla. Forest gibi. Ve Twitch den bende yayın açtım yeni kanallar izlenmiyor. Ya yayıncı arkadaşın olacak öyle işte.
Benim sistem kötü olduğu için YouTube'yi bıraktım. Coop oyunlar tutabilir arkadaşlarınla. Forest gibi. Ve Twitch'den bende yayın açtım yeni kanallar izlenmiyor. Ya yayıncı arkadaşın olacak öyle işte.
Anlaşılan işimiz çok zor fakat ne olursa olsun bldiğim yoldan şaşmayacağım inşallah en azından mutlu oluyorum bu işi tutsun diye değil kendi topluluğumu oluşturmak maksatlı girişcem para önemsiz umarım hedeflere ulaşılır.
Anlaşılan işimiz çok zor fakat ne olursa olsun bldiğim yoldan şaşmayacağım inşallah en azından mutlu oluyorum bu işi tutsun diye değil kendi topluluğumu oluşturmak maksatlı girişcem para önemsiz umarım hedeflere ulaşılır.
Hocam kanala uzun zamandır bakmıyorum bu şey mi icerisi şampiyonlar ligi gibi ufak saniyelik komik sesler mi? Efekt ekstra bir şey indirmedim yoksa o zaman bir DaVinci Resolve bir wondershare falan kullanıyordum hali hazırdaki asetlerini?
Hocam kanala uzun zamandır bakmıyorum bu şey mi icerisi şampiyonlar ligi gibi ufak saniyelik komik sesler mi? Efekt ekstra bir şey indirmedim yoksa o zaman bir DaVinci Resolve bir wondershare falan kullanıyordum hali hazırdaki asetlerini?
Yemek yedim geldim hacım bir video linki at bakayım oradan dank eder tam anlayım sana yardımcı oluyum hacım seve seve.
Ofisteyim hocam inceleyip uygun vakit molamda yazacağım 3.30'da molam. Eksiğine bakmakdan ziyade ben çok bilgiği değilim öneride bulunabilirim izleyip hacım varsa aklıma gelen bir şey ne dilersen yardımcı olurum seve seve biliyorsam vs