Oyun yeteneğimi nasıl anlarım?

Xantares muazzam bir yetenek takım oyunu dışında bireyselde muhteşem.

Peki hocam bunun için bir test falan var mı ben nasıl anlayacağım yetenekli olduğumu oynayaşıma göre kimine göre iyi oynarım kimisine göre kötü anlamadığım olayda bu zaten.

Peki hocam bunun için bir test falan var mı ben nasıl anlayacağım yetenekli olduğumu oynayaşıma göre kimine göre iyi oynarım kimisine göre kötü anlamadığım olayda bu zaten.
Bu uzun vaadeli bir şey direk bunun bir testi yokki o yüğzden rekabetçi oyunlarda rütbenden anlayabilirsin yalnızca. Csgoda olmayabilir çünkü ekip oyunu sen iyi olsan baskası kötü olsa kasamazsın. Ama steam pubg olsun fortnite olsun nebiliyim Apex legends olsun solo girince 1 sezon boyunca rütben nereye kdr gidiyor dene zorla kendini anca öyle fikir oluşur aklında

Bu uzun vaadeli bir şey direk bunun bir testi yok ki o yüğzden rekabetçi oyunlarda rütbenden anlayabilirsin yalnızca. CS:GO'da olmayabilir çünkü ekip oyunu sen iyi olsan baskası kötü olsa kasamazsın. Ama Steam PUBG olsun Fortnite olsun nebileyim Apex Legends olsun solo girince 1 sezon boyunca rütben nereye kdr gidiyor dene zorla kendini anca öyle fikir oluşur aklında.

CS:GO arena sunucularında genelde arena 1. 2. 3. takılırım bu benim iyi olduğumu gösterirmi görmüş olduğunuz üzere bayağı bir şekilde amatörce bir yorum.

Daha demin yazdığım yoruma dedim hocam estağfirullah arena yorumu için amatörce dedim cevap verir misiniz o yoruma.
Arena sunucularına rastgele herkes giriyor dedigim gibi ama rank maçlarında rütben yükseldikçe senin gücünde adamlarla birlikte oynayınca o zaman işlerin rengi değişiyor :) atıyorum bana göre bireysel olunabilse csgoda global olmak demek yetenek demek. Biliyorsun apexden örnek veriyorum şuan rütbe yükseldikçe rank neyse oyunlar daha çetrefilli ve zor geçicek o durumda işte sınırını anlıyorsun :)

Arena sunucularına rastgele herkes giriyor dedigim gibi ama rank maçlarında rütben yükseldikçe senin gücünde adamlarla birlikte oynayınca o zaman işlerin rengi değişiyor :) atıyorum bana göre bireysel olunabilse CS:GO'da global olmak demek yetenek demek. Biliyorsun Apex'den örnek veriyorum şu an rütbe yükseldikçe rank neyse oyunlar daha çetrefilli ve zor geçecek o durumda işte sınırını anlıyorsun :)

Sağ olun hocam.

Arena sunucularına rastgele herkes giriyor dedigim gibi ama rank maçlarında rütben yükseldikçe senin gücünde adamlarla birlikte oynayınca o zaman işlerin rengi değişiyor :) atıyorum bana göre bireysel olunabilse CS:GO'da global olmak demek yetenek demek. Biliyorsun Apex'den örnek veriyorum şu an rütbe yükseldikçe rank neyse oyunlar daha çetrefilli ve zor geçecek o durumda işte sınırını anlıyorsun :)

Peki hocam FPS oyunları yetenek oyunları mıdır yoksa çalışmaya mı bağlıdır.

Sağ olun hocam.

Peki hocam FPS oyunları yetenek oyunları mıdır yoksa çalışmaya mı bağlıdır.
Bence ne kadar çalışırsan çalış bir yerde tıkanırsın ama yetenek seni ileriye taşır. Futboldaki gibi düşün topa vurmayı bilmeyen birisi yeteneği yoksa ne kadar ileri gidebilir gibi belli bir seviye yol katedebilir sonrası gelmez. Bence fps gercekten yetenek

Bence ne kadar çalışırsan çalış bir yerde tıkanırsın ama yetenek seni ileriye taşır. Futboldaki gibi düşün topa vurmayı bilmeyen birisi yeteneği yoksa ne kadar ileri gidebilir gibi belli bir seviye yol katedebilir sonrası gelmez. Bence FPS gercekten yetenek.

Sağ olun hocamda ben FPS oyunlarından başka oyunları oynayamıyorum diyelim ben yeteneksizim ben FPS oyunları oynayamayacağım herhalde o zaman. kendi yorumumdan utanç duydum şuan 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı