Arkadaşlar şu anda Steam'den RDR2 kuruyorum. Fakat disk alanımdan yemiyor fakat oyun yükleniyor gözüküyor sıkıntı çıkar mı?
Sen yüklemeye başladığında 500 GB alanın var. 100 GB bir oyunu yüklemek için butona bastın ve kabul ettin. Bastığın an o butona diskinden 100 GB eksiltir ve 400 GB gösterir. Ayırdığı alana oyunu indirir, daha fazla düşmez.Arkadaşlar şu anda Steam'den RDR2 kuruyorum. Fakat disk alanımdan yemiyor fakat oyun yükleniyor gözüküyor sıkıntı çıkar mı?
Fakat oyunun yüklemesini başlatmadan önce diskte 212 gb boş alan vardı hala aynı.Oyunu yükle tuşuna bastığında Steam otomatik olarak oyunun tamamen kurulmuş gibi Windows'a gösterir, basitçe sen yükleme tuşuna bastığın anda zaten o oyun kaplayacağı alanı kapladı.
Tek diskiniz mi var? Normal şartlarda önceden ayırması lazımdı.Fakat oyunun yüklemesini başlatmadan önce diskte 212 gb boş alan vardı hala aynı.
Evet tek diskim var. Ama yüklemeyi önceden bir kere başlatmıştım ondan olabilirmi.Tek diskiniz mi var? Normal şartlarda önceden ayırması lazımdı.
Evet tek diskim var. Ama yüklemeyi önceden bir kere başlatmıştım ondan olabilir mi?
Başlattın ve şimdi devam mı ettiriyorsun? Eğer öyle ise evet zaten ilk başlatmanızda ayırmıştır alanı.Evet tek diskim var. Ama yüklemeyi önceden bir kere başlatmıştım ondan olabilirmi.
Evet tek diskim var. Ama yüklemeyi önceden bir kere başlatmıştım ondan olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.