Epic Games oyun yüklerken IS-IN-FC03 hatası meydana geliyor

GutserkeR

Decapat
Daha fazla  
PC'yi birkaç gün önce formatladım, formattan önce bir sıkıntı yoktu. Epic Games üzerinden oyun yüklemeye çalışırken görseldeki hatayı veriyor. Steam'de herhangi bir sorun yok, oradan yükleyebiliyorum. Yönetici olarak çalıştırma, farklı dizine kurma falan denedim düzelmedi, yardımcı olabilecek var mı?

Ekran görüntüsü 2025-11-09 023814.png

Galiba sorunun kaynağı Visual C++
Bu linkten indirdim Setup'ı açıp onar dedikten sonra.
Epic Games'e sağ tık yaptıktan sonra uyumluluk, uyumluluk modu Windows 7 seçeneğini seçip bu programı yönetici olarak çalıştır tikine tıkladım Epic Games'i yeniden başlattım başta olmadı fakat Windows bellek tanılama programını çalıştırıp yeniden başlat deyip bir 20 dakika bekledim (RAM kapasitenize göre değişebilir) Epic Games'i açıp Rocket League indirmesini başlattığımda indiğini gördüm umarım işinize yarar.

Hocam Windows 11 mi kullanıyorsun sende.

Hocam Windows 11 mi kullanıyorsun sende.

W11 var hocam aynı problemi yaşadım GTA 5 oynuyordum oyun bir anda dondu ama bilgisayar yanıt veriyordu yani Alt Tab vs yapılabiliyor. Epic'ten indirmeye çalıştık o hatayı verdi sonra Valorant oynadigimda dosya bütünlüğünde sorun var dedi onar dedim bugün yine aynısı oldu diski fulden sıfırladım tekrar indiriyorum bir sorun olmaz umarım.

Galiba sorunun kaynağı Visual C++
Bu linkten indirdim Setup'ı açıp onar dedikten sonra.
Epic Games'e sağ tık yaptıktan sonra uyumluluk, uyumluluk modu Windows 7 seçeneğini seçip bu programı yönetici olarak çalıştır tikine tıkladım Epic Games'i yeniden başlattım başta olmadı fakat Windows bellek tanılama programını çalıştırıp yeniden başlat deyip bir 20 dakika bekledim (RAM kapasitenize göre değişebilir) Epic Games'i açıp Rocket League indirmesini başlattığımda indiğini gördüm umarım işinize yarar.

Hocam sitede hangisini indirdiniz hangi version.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı