Oyuna girince bilgisayarın resetlenmesi

localchief

Hectopat
Daha fazla  
PUBG, LOL, CS:GO gibi oyunlara girince bilgisayar reset atıyor. Sistem

İşlemci: i3 8100
Anakart: Asrock B360m pro 4
RAM: Kingston DDR4 2666 MHz
SSD: 120 GB Corsair Force LE
PSU: Corsair 450 Wat 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartı: Gtx 950 Msı
Kernel-Power 41 63 sistem hatası veriyor.
Yardım edermisiniz lol oynarken sorun yok ama Pubg,Cs:go,Fortnite kapanıyor

Son düzenleme:
Aynı problem başıma geldi hiç boşuna bunu deneyim şunu sileyim deme güç kaynağında kronik bir problem var Corsair vs serilerinde sistem tam yüke girince otomatik olarak bir süre sonra sistem reset atıyor bende aynı psu ile aynı problemi yaşadım ve en sonunda güç kaynağını değiştirdim. Problemi başka hiç bir yerde arama sorun güç kaynağında. Tavsiye olsun diye aşağı link bırakıyorum FSP markasının güç kaynakları çok kaliteli kendime bu güç kaynağından aldım kesinlikle bunu öneriyorum fakat farklı bir model var ise kafanda onuda alabilirsin seçim size kalmış yeni bir güç kaynağı aldığınızda problem ortadan kalkacaktır zaten.

FSP HYDRO 600W

Yanı sorun ekran kartı degıl psumu ? alım ama 450 wat yeterlı degilmi bu sistem için 80 plus bide

Son düzenleme:
Tamam en kısa zamanda alacam. teşekkürler.
Ama pubgyi 1360x768 çözünürlükle acınca kapatma gibi olay olmuyor 1920x1080 çözünürlük yapınca bilgisayar reset atıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı