Oyuna girince internet gidiyor

doguihsan

Hectopat
Daha fazla  
Ne zaman ki oyuna girsem internet kopuyor ve baglan dedigimde bu aga baglanilamiyor hatasi aliyorum. Bu olay lobideyken vs olmuyor sadece maca girince Windows Update'den guncellestirme yaptim Driver Booster kullandim CMD'ye kodlar yazdim ama hala cozemedim. Son care temiz kurulum mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Metin2 oynarken başıma arada bir geliyordu. Sebebini ve çözümünü bilmiyorum ama oyun ile alakalı olabilir, başka oyunda dene istersen. Eğer başka oyunda sorun yoksa o oyunun ayarlarını falan sıfırla, veya sil yükle yapmayı dene.

2 farklı oyunda denedim 2sindede oldu.

Tam oyunun içine girdiğinde mi internet kopuyor? Yoksa rastgele mi? Benim başıma buna benzer bir şey gelmişti. Gün içinde kafasına göre internet gidip geliyordu TurkNet'i aradım bana "TTNET koronaya özel herkesin interneti hızlandırmıştı onu geri çekti"ğini söyledi. 65 Mbps'den 50 Mbps'ye indirdiklerinde sorun çözülüyordu. Yani eğer oyunun içine girdiğinde değil de rastgele kopma yaşıyorsan benim yaşadığım sorunu yaşıyor olabilirsin. Tavsiyem internet sağlayıcınla konuş. Her şey olabilir, belki yeni modem alman bile gerekebilir.

Tam oyunun içine girdiğinde mi internet kopuyor? Yoksa rastgele mi? Benim başıma buna benzer bir şey gelmişti. Gün içinde kafasına göre internet gidip geliyordu TurkNet'i aradım bana "TTNET koronaya özel herkesin interneti hızlandırmıştı onu geri çekti"ğini söyledi. 65 Mbps'den 50 Mbps'ye indirdiklerinde sorun çözülüyordu. Yani eğer oyunun içine girdiğinde değil de rastgele kopma yaşıyorsan benim yaşadığım sorunu yaşıyor olabilirsin. Tavsiyem internet sağlayıcınla konuş. Her şey olabilir, belki yeni modem alman bile gerekebilir.

Sadece maça girince bilgisayarda oluyor yoksa diğer cihazlarda sıkıntı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı