R1xy Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman renkler değişiyor. Aslında hızlı resime atacaktım ama hızlı resime attığım zaman renkler normal çıkıyor. Mesela kırmızı renkler mavi oluyor, mavi renkler kırmızı. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman renkler değişiyor. Aslında hızlı resime atacaktım ama hızlı resime attığım zaman renkler normal çıkıyor. Mesela kırmızı renkler mavi oluyor, mavi renkler kırmızı. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 972 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #2 Tüm oyunlarda mı? Tek oyunda ise HDR açık olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS R1xy Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #3 JeaLeusy dedi: Tüm oyunlarda mı? Tek oyunda ise HDR açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda oluyor. Artı 0 Eksi
JeaLeusy dedi: Tüm oyunlarda mı? Tek oyunda ise HDR açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda oluyor.