Korsan oyun oynamak bence bir suçtur.Bende liseye geçene kadar oyunlara para verenlere enayi gözüyle bakardım.Sonra Lisede Steam gibi güzel bir mağazayı keşfettim.İmkanımın el verdiği oyunları satın alıyorum.Arkadaşlarımla oynayabilmek daha kolay oluyor.İmkanımın el vermediği oyunları ise başka zamana erteliyorum.
Oyuna para verip oynanmak ile korsan oynamak aynı his olmuyor. Korsan olunca 3-4 saat oynayıp siliyorsun, parayla aldığın daha güzel geliyor. Zaten korsan oynarken Online girilmiyor.
Siz galiba hayatınızda hiç film izlemediniz ya da flash oyunları oynamadınız? Bu kadar mantıksız yorumlar sinir olmamak elde değil. Kimin neyi nasıl kullanacağı kimseyi ilgilendirmez!
Konuya cevabım hayır enayilik değildir, asıl cebinde paran olduğu halde o parayı vermemek büyük hatadır.
Bazı oyunlar vardır ki 30 elmas için18 TL ister, bazı oyunlar ise 2500 puan için sadece 25 TL ister. Hangisine para kazandıracağınız sizin kararınız...
Bir çok ücretsiz oyun var onları beğenmiyorsa oyun oynamasın. Oyun zaruri ihtiyaç değil sonuçta. Zaten zaruri ihtiyaçlar bile para ile kimse nasıl ki size sokaktan bedava yemek vermiyorsa bedava oyun da vermez.
Bence oyuna para vermek değil, bedava oyuna para yatırmak enayiliktir. Örneğin etrafımda oyuna para vermeyip torrent kullanan ama konu LoL'e gelince yatıracağı paranın haddi hesabı yoktur. Bu bence enayiliktir.