Oyuna para vermek enayilik midir?

• Konuyu başlatan misaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 150
  • Görüntüleme 21.223
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan oyun oynamak bence bir suçtur.Bende liseye geçene kadar oyunlara para verenlere enayi gözüyle bakardım.Sonra Lisede Steam gibi güzel bir mağazayı keşfettim.İmkanımın el verdiği oyunları satın alıyorum.Arkadaşlarımla oynayabilmek daha kolay oluyor.İmkanımın el vermediği oyunları ise başka zamana erteliyorum.

Siz galiba hayatınızda hiç film izlemediniz ya da flash oyunları oynamadınız? Bu kadar mantıksız yorumlar sinir olmamak elde değil. Kimin neyi nasıl kullanacağı kimseyi ilgilendirmez!

Konuya cevabım hayır enayilik değildir, asıl cebinde paran olduğu halde o parayı vermemek büyük hatadır.

Çok haklısınız. O zaman parası olmayanlar oyun oynamayacak mı?

Bazı oyunlar vardır ki 30 elmas için18 TL ister, bazı oyunlar ise 2500 puan için sadece 25 TL ister. Hangisine para kazandıracağınız sizin kararınız...

Çok haklısınız o zaman parası olmayanlar oyun oynamayacak mı?
Bir çok ücretsiz oyun var onları beğenmiyorsa oyun oynamasın. Oyun zaruri ihtiyaç değil sonuçta. Zaten zaruri ihtiyaçlar bile para ile kimse nasıl ki size sokaktan bedava yemek vermiyorsa bedava oyun da vermez.
Bence oyuna para vermek değil, bedava oyuna para yatırmak enayiliktir. Örneğin etrafımda oyuna para vermeyip torrent kullanan ama konu LoL'e gelince yatıracağı paranın haddi hesabı yoktur. Bu bence enayiliktir.
Haklısınız hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı