3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 21 Ekim 2020 #41 SwishTTT dedi: Enayilik diyorsun da adamlar oyun yapımcılarından daha çok kazanıyor Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Mikro ödemeler çok kazançlı. Ama bu bana göre hala enayilik.
SwishTTT dedi: Enayilik diyorsun da adamlar oyun yapımcılarından daha çok kazanıyor Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Mikro ödemeler çok kazançlı. Ama bu bana göre hala enayilik.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #42 359149 dedi: Evet, biliyorum. Mikro ödemeler çok kazançlı. Ama bu bana göre hala enayilik. Genişletmek için tıkla... Seçimler farklıdır bana görede Steam'a para vermekte enayilik? Lakin zevk işi kardeşim. İsteyen isteyene para veriyor. Yeter ki cepte o para olsun.
359149 dedi: Evet, biliyorum. Mikro ödemeler çok kazançlı. Ama bu bana göre hala enayilik. Genişletmek için tıkla... Seçimler farklıdır bana görede Steam'a para vermekte enayilik? Lakin zevk işi kardeşim. İsteyen isteyene para veriyor. Yeter ki cepte o para olsun.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 21 Ekim 2020 #43 Eve para vermekte enayilik o zaman. Sonuçta cracklı versiyonu var (!)
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 21 Ekim 2020 #44 SwishTTT dedi: Seçimler farklıdır bana görede Steam'a para vermekte enayilik? Lakin zevk işi kardeşim. İsteyen isteyene para veriyor. Paran olsun yeter Genişletmek için tıkla... Bence dedim zaten. İsteyen isterse gitsin milyon lira bassın.
SwishTTT dedi: Seçimler farklıdır bana görede Steam'a para vermekte enayilik? Lakin zevk işi kardeşim. İsteyen isteyene para veriyor. Paran olsun yeter Genişletmek için tıkla... Bence dedim zaten. İsteyen isterse gitsin milyon lira bassın.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Ekim 2020 #45 Hazıra ve beleşe alışmış insancıklardan beklenen hareketler. Benzer mentalite, zaten hazır yapılmışı varken ben neden üreteyim? "Neden üret(e)miyoruz?" da cevabı aynı zamanda bu.
Hazıra ve beleşe alışmış insancıklardan beklenen hareketler. Benzer mentalite, zaten hazır yapılmışı varken ben neden üreteyim? "Neden üret(e)miyoruz?" da cevabı aynı zamanda bu.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #46 prophet ' dedi: Eve para vermekte enayilik o zaman. Sonuçta cracklı versiyonu var (!) Genişletmek için tıkla... Kardeş herksin yorumunu okudum bir tek seninkini anlayamadım .
prophet ' dedi: Eve para vermekte enayilik o zaman. Sonuçta cracklı versiyonu var (!) Genişletmek için tıkla... Kardeş herksin yorumunu okudum bir tek seninkini anlayamadım .
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 21 Ekim 2020 #47 SwishTTT dedi: Kardeş herksin yorumunu okudum bir tek seninkini anlayamadım . Genişletmek için tıkla... bence espiri güzeldi anlaşılmamasına üzüldüm :ı.
SwishTTT dedi: Kardeş herksin yorumunu okudum bir tek seninkini anlayamadım . Genişletmek için tıkla... bence espiri güzeldi anlaşılmamasına üzüldüm :ı.
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #48 misaa dedi: sizce oyuna para vermek enayilik mi? Genişletmek için tıkla... Yoo.
Animeci Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 40 21 Ekim 2020 #49 misaa dedi: Bu kız videoda Among Us oynuyor ve tabii ki "enayi" gibi oyuna para vermeyeceğim diyor, sizce oyuna para vermek enayilik mi? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil dostum Steam üzerinden alırsan kart ve item düşürme ihtimallin var.
misaa dedi: Bu kız videoda Among Us oynuyor ve tabii ki "enayi" gibi oyuna para vermeyeceğim diyor, sizce oyuna para vermek enayilik mi? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil dostum Steam üzerinden alırsan kart ve item düşürme ihtimallin var.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #50 Hayır değildir crackle oynuyorsan enayiliktir. Çünkü Online'a giremiyorsun :ı .