Oyuna para vermek enayilik midir?

  • Konuyu başlatan misaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 150
  • Görüntüleme 18B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu kişinin dediğinin ne önemi var? Durumum uygunsa alırım değilse oynamam. Çok beklediğim bir oyunsa almaya çalışırım, fazla pahalıysa korsan oynarım.
 
Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım BF1'i alalı 3 yıl oluyor, o zaman 179 TL gibi bir fiyat vermiştim. Oyunu şimdiye kadar tam 410 saat oynamışım ve canımın sıkıldığı her an oyunu oynuyorum. Oyun beni eğlendiriyor bana zevk veriyor ve mutlu ediyor. 3 senedir beni mutlu eden bir şeye 179 TL vermişim, buna enayilik diyebilmek için harbiden enayi hatta gerizekalı olmak gerekir.
 
Kesinlikle enayilik değildir. Eskiden torrentçilere kızardım ama dolar vb. belli artık onlarada kızmıyorum. Ancak imkan varsa kesinlikle orjinal alınmalı hakka girilmemeli.
 
Oyuna para vermezsen emek çalmış olursun. Ayrıca kız kendisinden de "salak" diye bahsediyor. Çok takma yani.
 
Oyuna para vermek değil de oyuna para yatırmak enayilik diye düşünüyorum zira eğlencesine vakit geçirmek içim girsen yeter.
 
Sırf şu grup yüzünden bütün oyun firmalarının 1-2 oyun sonra kapıları kapatıp tarihe karışmasını istiyorum. Bunu diyenler 2030-2035 yıllarında 2010-2020 arası oyunları oynamak zorunda kalsınlar da o zaman anlasınlar ne kadar akılsız olduklarını.

Şu çok açık, bu ülkede hırsız olmayana artık enayi deniliyor. Ahlaklı geçinip ölümüne ahlaksız olmanın ne olduğunu çok iyi gösteriyorlar. Normalde paran yoktur, korsan oynarsın bir köşede sessizce burada bir sorun yok ama hırsızlığını gururla savunmak ve doğru olanı yapanlara laf etmek kadar ahlaksızca ve alçakça çok az şey var. Gerçi bunların anneleri babaları ne ki bunlar ne olsun? Armut dibine düşüyor.
 
bence oyuna para vermek değil, bedava oyuna para yatırmak enayiliktir. Örneğin etrafımda oyuna para vermeyip torrent kullanan ama konu LoL'e gelince yatıracağı paranın haddi hesabı yoktur. Bu bence enayiliktir.

Enayilik diyorsun da adamlar oyun yapımcılarından daha çok kazanıyor :)

Örnek: PUBG Mobile :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı