Oyunçeviri.net'e ne oldu?

AlphaBeta1

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2019
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bugün bir oyun için Türkçe yama indirirken fark ettim; bu adamlar dışında her yerde bir sürü Türkçe yama ekibi türemiş. Bu söylemimden ötürü yaptırım uygulanır mı bilmiyorum ancak açık konuşacağım, diğer Türkçe yama ekiplerinin birçoğu saçmalıktan ibaret. Bir tanesi makine çevirisi yapar, ötekisi abonelik isteyip Client indirmeye zorlar, başkası forumuna kayıt olmaya ve olurken de 5 trilyon reklam yemeye zorlar. Çocukluğum ve gençliğimin tatlı hatıralarına ev sahipliği yapan bu sitenin en son 2013 yıllarından kalma bir duyurusunu gördüm ama çok garip bir şekilde duyurudan sonrasında da Türkçe yama işlemleri devam etmiş. En son yaptıkları faaliyet 24 Aralık 2019 senesinde "deliver us to moon" Türkçe çevirisiymiş ama sonrasını bulamadım. Yok mudur aydınlatabilecek ve olayları bilen biri? Gerçekten bilmek istiyorum. Şimdiden iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir iki saat yama gecikti diye yemedikleri küfür kalmadı. Sürekli küfür yediler. Böyle bir ortamda kim niye kendi zamanından ayırıp çeviri yapsın?


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Ha ekstra olarak, insanlar kimsenin keyfi için milyonlarca kelimeden oluşan oyunları bedava çevirmek zorunda değil, hele ki şu devirde.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı