Oyuncu dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
18.000-19.000

Acibadem

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, kendime oyuncu bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.

Yapmak istediğim şeyler; Oyun oynamak, video montajlamak, render yapmak ve ofis programları kullanmak.

Beklentilerim ise şunlar; Şarjı uzun gitmeli, çok ses çıkarmamalı, depolama kapasitesi 2 terabayt ve üstü olmalı ve ekran 1 ms 144 Hz olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum.

Dediğin özelliklerin hepsi bir arada nerede ise yok özellikle 2TB olayı. Depolamayı 2TB yapmak için harici bir HDD veya SSD almalısın. MSI'nin son çıkarttığı RTX30 serisi laptoplara bakabilirsin 15.000'den başlıyorlar, şahsen bende onlardan birini almayı düşünüyorum.

Merhabalar, kendime oyuncu bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.

Yapmak istediğim şeyler; oyun oynamak, video montajlamak, render yapmak ve ofis programları kullanmak.

Beklentilerim ise şunlar; şarjı uzun gitmeli, çok ses çıkarmamalı, depolama kapasitesi 2 terabayt ve üstü olmalı ve ekran 1 ms 144 Hz olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum.

Laptoplarda 1ms ekran bulamazsınız, en iyi 3ms vardır. Oyun laptopları yapıları gereği pil ömürleri uzun değildir. Bu yüzden bu şartlarından maalesef vazgeçmek zorundasınız hocam. 2TB depolama Monster alırsanız siteden, diğer markalarda aldıktan sonra kendiniz HDD takarak elde edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı