Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #11 Vatan'a şartlama kendini. Bunu al farkı gör: RAZER - Razer DeathAdder 2013 6400dpi 4G Optik Usb Mouse (World Of Tanks Hediye) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Vatan'a şartlama kendini. Bunu al farkı gör: RAZER - Razer DeathAdder 2013 6400dpi 4G Optik Usb Mouse (World Of Tanks Hediye) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2013 #12 İnternetten PTT ile havale yapıp ödeme olursa niye olmasın ben olmaz diye internetten birşey alamıyorum. - - - Güncellendi - - - Sağolun arkadaşlar, Logitech G700'ü almaya karar verdim.
İnternetten PTT ile havale yapıp ödeme olursa niye olmasın ben olmaz diye internetten birşey alamıyorum. - - - Güncellendi - - - Sağolun arkadaşlar, Logitech G700'ü almaya karar verdim.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2013 #13 Güzel bir karar aldın. Ama biraz bekle derim. G700s gelecek çünkü güncellenmiş versiyonu. yurtdışında çoktan piyasada Türkiye'ye yakın zamanda gelecek. Onu alırsın daha şık ve daha iyi bir mouse.
Güzel bir karar aldın. Ama biraz bekle derim. G700s gelecek çünkü güncellenmiş versiyonu. yurtdışında çoktan piyasada Türkiye'ye yakın zamanda gelecek. Onu alırsın daha şık ve daha iyi bir mouse.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2013 #14 Peki Ömer SanalMarketim.Com'dan PTT ile alışveriş yapabilirmiyim ?
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2013 #15 PTT ile yapamıyorsun ama normal bankamtikten havale yapapilirsin kolayca. Sanalmarketim.com - Hakkımızda ve İletişim / Banka Hesap Numaraları - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş Buradaki bankalarla çalışıyor Sanalmarketim. Epey güvenilir hızlı ve ilgili bir yerdir rahatça alışveriş yapabilirsin.
PTT ile yapamıyorsun ama normal bankamtikten havale yapapilirsin kolayca. Sanalmarketim.com - Hakkımızda ve İletişim / Banka Hesap Numaraları - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş Buradaki bankalarla çalışıyor Sanalmarketim. Epey güvenilir hızlı ve ilgili bir yerdir rahatça alışveriş yapabilirsin.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 16 Haziran 2013 #16 G700s Türkiye'de bazı mağazalarda yok. Vatan buna dahil. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2013
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2013 #17 Yaşım 18 değil yinede havale yapabilirmiyim?
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 16 Haziran 2013 #18 genova88 dedi: Yaşım 18 değil yinede havale yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Ben eskiden kendime server açacağım diye havale yaptım, serveri açtım, sonra tutmadı 1 ay sonra kapatıldı. O zaman 13 yaşındaydım. Yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2013
genova88 dedi: Yaşım 18 değil yinede havale yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Ben eskiden kendime server açacağım diye havale yaptım, serveri açtım, sonra tutmadı 1 ay sonra kapatıldı. O zaman 13 yaşındaydım. Yapabilirsin.