Oyuncu Kasası Önerisi

Zalman Z5 + 600W'lık PSU? Corsair Carbide 200R ? CoolerMaster NSE-N400 ?

• Zalman + PSU

Oy: 9 34,6%
  • Corsair Carbide 200R

Oy: 10 38,5%
  • CoolerMaster NSE-N400

Oy: 7 26,9%

• Oy verenlerin toplamı
    26

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar. Toplama bilgisayarım için kasa bakıyorum. Giriş-orta seviyesinde bir oyuncuyum -profesyonelliğim yoktur :) - Önemli olan ömür ve şıklık benim için. Düşündüklerim :
1) www.vatanbilgisayar.com: Corsair Carbide Serisi™ 200R 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
2) www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Nse-N400 600W Midt Atx Siyah Pencereli Kasa - Vatan Bilgisayar
3) inventus.com.tr: ZALMAN Z5 PLUS kasa - inventus ile www.vatanbilgisayar.com: Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Bunların dışında öneriniz varsa yazabilirsiniz. Ama K380 modelini önermeyiniz!

Corsair 200R tercih etmelisin dostum kalitesi,sadeliği,şıklığı, hatta masadaki duruşu bile gerçekten güzel Z5'i önermiyorum o bütçe ile diğer Cooler Master kasa konusunda yorum yapamayacağım teknik detayları hakkında bir fikrim yok ama görünüş açısından ben pek beğenmedim.

Cm n400 kullanıyorum malzeme kalitesi ve dizaynı gayet iyi ve dışardan bakıldığında sade gözüküyor. Hoşuma gitmeyen iki yani var kasanın kenarı pencereli ama kablo yönetimi olmadığı için dağınık duruyor, düzenli biri isen gayet rahatsız edici. Ssd yuvası yok ssd amayı düşünürsen hard disk aparatı kullanman gerekecek.

Teşekkürler. SSD takmayı düşünüyorum, aparat için ek para da vermem. Düzen benim içinde önemli (yani dışarıdan bakıldığından camından gözüküyorsa hoş olmaz.) O zaman listeden NSE-N400'ü çıkartıyorum. Zalman veya Corsair seçeneği , siz olsanız hangisini alırdınız?
Cm n400 kullanıyorum malzeme kalitesi ve dizaynı gayet iyi ve dışardan bakıldığında sade gözüküyor. Hoşuma gitmeyen iki yani var kasanın kenarı pencereli ama kablo yönetimi olmadığı için dağınık duruyor, düzenli biri isen gayet rahatsız edici. Ssd yuvası yok ssd amayı düşünürsen hard disk aparatı kullanman gerekecek.

Zalman R1 almanızı tavsiye ederim.
Önerdiğiniz modele baktım. Gerçekten de çok güzel bir modelmiş. Fiyatı da uygun. Sanırsam Corsair Carbide 200R yerine onu alacağım. Ama tereddütte olduğum konu boydan sığmaması idi. Ancak şu an aklıma geldi, usb ler önde olduğu için kullanacağım zaman öne çekerim :D Çok büyük ihtimalle onu alacağım. Nedenler : 200R'den ucuza gelmesi, benzer ve hoş görünümlerinin olması ve alacağım PSU'nun 12w kanalından 540w vermesi ( Zalman ZM600 LX).

Konu başlığı ve anketler değiştirilebiliyor mu? Değiştiriliyorsa nasıl nereden yapılıyor söyler misiniz? Gerçekten bilmiyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı