Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000
Bu kadar para vermeye değer mi düşüncesi geldi mi peki? Bende Apex 7 almayı planlıyorum. Ama çok pahalı ve bu kadar para edeceğini de düşünmüyorum açıkçası.

Burs aldığım için hiç düşünmedim, zaten borcunu ödedim bile bitti. Bence değer çok rahat hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Param var alıyorum. Siz mekanik hisli klavyelerden devam...
Hocam size tonlarca klavye önermeme rağmen Steelseries aldınız. Paranızın olup olmaması değil parayı düzgün harcayıp harcayamadığınız önemli bence. 2000TL'ye de görece kaliteli klavyeler var ki siz 7000TL gibi bir bütçe ayırdınız. 7000TL ye Apex serisini 10'a katlayacak tonla klavye var bence bu konuyu uzatmayın, saygılar.

Ekleyeyim, normalde bu konuya daha fazla yorum yapmayacaktım fakat kendimi tutamadım.

Hocam size tonlarca klavye önermeme rağmen SteelSeries aldınız. Paranızın olup olmaması değil parayı düzgün harcayıp harcayamadığınız önemli bence. 2000TL'ye de görece kaliteli klavyeler var ki siz 7000TL gibi bir bütçe ayırdınız. 7000TL'ye Apex serisini 10'a katlayacak tonla klavye var bence bu konuyu uzatmayın, saygılar.

Ekleyeyim, normalde bu konuya daha fazla yorum yapmayacaktım fakat kendimi tutamadım.

Ben numpadli klavye kullanıcısıyım. Numpad olmadan klavyeye klavye demem!

Numpad olsun demiş bütçe yüksek vermiş, tavsiye klavyelere bakıyorum alakasız hepsi, ASUS hariç. 2 sayfa forum hiçbir faydası yok konu sahibine.

Merhaba, hangi klavyeyi almaya karar verdiniz veya aldınız mı? @L0CKED

Hocam size tonlarca klavye önermeme rağmen Steelseries aldınız. Paranızın olup olmaması değil parayı düzgün harcayıp harcayamadığınız önemli bence. 2000TL'ye de görece kaliteli klavyeler var ki siz 7000TL gibi bir bütçe ayırdınız. 7000TL ye Apex serisini 10'a katlayacak tonla klavye var bence bu konuyu uzatmayın, saygılar.

Hocam 2000 3000 tl arası sessiz kaliteli klavye arıyorum numpad olursada iyi olur önerebileceğin var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı