Peki öneriniz nelerdir.1 haftadır kullanıyorsunuz diye kaliteli olacak diye bir şey yok, Rampage klavyeler uzun kullanımda sorun çıkarır. Kesinlikle önermiyorum hocam.
Kullanıyor musunuz?Reddragon K552 daha iyi.
Peki öneriniz nelerdir.1 haftadır kullanıyorsunuz diye kaliteli olacak diye bir şey yok, Rampage klavyeler uzun kullanımda sorun çıkarır. Kesinlikle önermiyorum hocam.
Kullanıyor musunuz?Reddragon K552 daha iyi.
Anladım. Teşekkür ederim.Bu ikisi arasından Kumara K552. Royal Kludge RK61 bakabilirsiniz. Geçenlerde 499 TL'ye görmüştüm bir yerde, bulamadım şimdi gerçi. O da iyidir.
Not: Ben olsam bu Royal Kludge yerine Kumara alırdım ama yine de seçenek olsun, bakın.
Linkler için teşekkür ederim. Legion hakkında pek bilgi edinemedim. Switchler hangi renk acaba?![]()
ConnectGame bunun gibi ürünleri almak için tek adres olduğu için sürekli zamlıyorlar, tabii doların artışı da etkili.![]()
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Sarı Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Sarı Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Numpad kısmı ve fonksiyon tuşları olmayan %60 kompakt tasarım Kablolu kullanım imkanı, Hotswappable switch yapısı ve RK Kırmızı Mekanik Switchler Türkçe Q tuş dizilimi Sarı aydınlatma ve...shop.connectgame.com.tr
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Sarı Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Sarı Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Numpad kısmı ve fonksiyon tuşları olmayan %60 kompakt tasarım Kablolu kullanım imkanı, Hotswappable switch yapısı ve RK Kırmızı Mekanik Switchler Türkçe Q tuş dizilimi Sarı aydınlatma ve...shop.connectgame.com.tr
Linkler için teşekkür ederim. Legion hakkında pek bilgi edinemedim. Switchler hangi renk acaba?
Kailh Kırmızı.Linkler için teşekkür ederim. Legion hakkında pek bilgi edinemedim. Switchler hangi renk acaba?
Dediğim gibi, hem doların artışıyla ilgili hem de tek satıcı kendileri olduğu için ara sıra indirim/zam yapıyorlar.Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim site buydu. 1-2 hafta önce 499 TL idi. Ne olmuş buna ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.