Oyuncu klavyesi önerisi

BünyaminKardaş

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.

Yeni sistem topladım ve eksik parçam klavye.

Klavyeler hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Oyuncu klavyesi tavsiyelerinize açığım.

RGB takıntım yok.

Mekanik klavye ses için mi tercih ediliyor yoksa başka bir özelliğinden dolayı mı?

Kaliteli klavyeleri söylerseniz iyi olur.

Bütçe: Maksimum 3000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer low profile kullanabilirsen Fnatic Streak 65 olabilir ama eğer bakmak istersen Wraith sitesinden bakabilirsin.

Amazondan goruntusunu sevdigin bir akko klavye de bakabilirsin genel olarak akko klavyeler gercekten cok iyi klavyeler.

Eğer Low profile kullanabilirsen fnatic streak 65 olabilir ama eğer bakmak istersen Wraith sitesinden bakabilirsin.

Amazon'dan goruntusunu sevdigin bir Akko klavye de bakabilirsin genel olarak Akko klavyeler gercekten cok iyi klavyeler.

Yorumunuz için teşekkürler.

Klavyeler hakkında pek bilgim yokta Low profil ne demek?

Eğer Low profile kullanabilirsen fnatic streak 65 olabilir ama eğer bakmak istersen Wraith sitesinden bakabilirsin.

Amazon'dan goruntusunu sevdigin bir Akko klavye de bakabilirsin genel olarak Akko klavyeler gercekten cok iyi klavyeler.

Bütçe 3000 TL üstü de olur.

Başka önerebileceğiniz ben olsam biraz daha para katar bunu alırım dediğiniz klavye var mıdır?

Yorumunuz için teşekkürler.

Klavyeler hakkında pek bilgim yokta Low profil ne demek?

Bütçe 3000 TL üstü de olur.

Başka önerebileceğiniz ben olsam biraz daha para katar bunu alırım dediğiniz klavye var mıdır?
Low Profilelarin tuslari normal klavyelere gore daha kucuk laptop gibi biraz.
Evet biraz ucuk bir rakam ama 1200TL daha ekleyip ATK75 alirdim (fiyati artmis ya da stok bitmis olabilir)

Low Profilelarin tuslari normal klavyelere gore daha kucuk laptop gibi biraz.
Evet biraz ucuk bir rakam ama 1200TL daha ekleyip ATK75 alirdim (fiyati artmis ya da stok bitmis olabilir)
Baktim simdi zam yemis.
Darmosark Top75, Darmoshark K8, Akko 5087S/5087S OEM Retro, Akko 3087DS, Akko 3098, Darmoshark K5 Olabilir. Wraith E Sports disinda amazondan akko klavyelere bakabilirsjn.

Low profilelarin tuslari normal klavyelere gore daha kucuk laptop gibi biraz.

Baktim simdi zam yemis.
Darmosark top75, Darmoshark k8, Akko 5087S/5087S OEM retro, Akko 3087DS, Akko 3098, Darmoshark K5 olabilir. Wraith'e sports disinda Amazon'dan Akko klavyelere bakabilirsjn.

Low profil hiç kullanmadığından dolayı normal klavyelerden önerseniz daha iyi olur.

Tuşlar çok bitişik olması sıkıntı yaratmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı