Oyuncu koltuğu alınmalı mı?

Bütçe
6000

Staland

Centipat
6K bütçem var ve bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum, ancak araştırma yaparken birçok sorunla karşılaştım. Hawk Fab serisi için gıcırdama sorunu ve oturulan kısmın ince olduğunu duydum. xDrive Toryum'da deri ile ilgili şikayetler var, kumaş kısımlarının soyulduğunu söylüyorlar.

Exvega Vesta İtopya'da indirime girmiş, ama onda da ayağını altına atamıyorsun ve oturduğun kısmın etrafının dar olduğu belirtiliyor. PC başında biraz kambur olmaktan korktuğum için dik durmaya çalışıyorum, ama gerçekten sıkıldım.

Sizce bir oyuncu koltuğu almalı mı, yoksa bir ofis koltuğu kullanmaya devam mı etmeliyim? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hawk Fab V4 kullanıyorum alalı 3 hafta oldu. Mükemmel bir şey çok rahat oturma yerı genıs ve kalın.

Gidip bakarak almanızı tavsiye ederim. Yıllarca ofis koltuğu kullandım en rahatıydı(Markasız bir şey. Sanayiden almıştım)

Şuan hawk kullanıyorum.(Birisine para lazımdı 3 aylık, sıfır ayarında ucuza satıyor diye aldım.) ofis koltuğunu aratıyor. Kötü değil ama ofis koltuğu daha rahattı.

Hocam açıkçası bende sizle aynı durumdayım. En makulü yakınınızda Hawk ve xDrive'ın bayisi bulunuyorsa oraya gidip denemek ve onun üzerinden çıkarım yapmak olacaktır. Maalesef 6k gibi bütçelerde düzgün bir koltuk bulabilmek mümkün değil. Ofis koltuğu olarak Seduna'ya bakıyorum ondada koltuğun sol tarafa yattığını ve rahat olmadığını söylüyorlar. Diğer koltuklara nazaran da Vesta daha iyi bir seçenek gibi duruyor, oturma kısmı diğer rakiplerine nazaran 7 cm daha dar. Onun dışında derinliği iyi, rahat olduğunu söylüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı