Oyuncu koltuğu alınmalı mı?

Bel konusunda sıkıntı yok ama kürek kemiği mi mahvediyor.

Tam yaslanıyor musunuz yoksa biraz eğiliyor musunuz? Eğer hiç memnun değilseniz ergonomik koltuklara bakabilirsiniz örneğin ofis koltukları gibi 1000TL koltuk alacaksanız rahat olmalı kaliteli ofis koltukları çok daha rahat oyuncu koltuklarına göre.

İngilizceniz var ise izlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısaca aslında gerek falan yok almaya. Herkes kendi nerede rahat ediyorsa onu alması lazım. Ben 1,5 sene önce şu an 1200-1500 TL fiyatı olan bir oyuncu koltuğu almıştım inanılmaz bel ağrısı yapıyordu hiç rahat değildi onu satıp yerine 650 liraya şu model koltuklardan aldım.

Aynı model değil, çeşitli modeller var. Bel ağrısı yarı yarıya azaldı. Mağaza gezip bakın koltuk öyle internet üzerinden kesinlikle alınmaması gereken bir eşya.

Oyuncu koltuklarının rahat yada ergonomik olduğunu düşünenler kaliteli bir ofis yada çalışma koltuğu görmemişler yada denememişler büyük ihtimalle hayatlarında.

Şu an ben, benden yaşlı bir sandalyeye oturuyorum. Sürekli iş yaptığımdan pardon ama mabadım çok fazla acıyor. Zayıf olmamdan kaynaklıdır ama yamuk durmama da sebebiyet vermekte. Konforlu bir koltuk almayı düşünüyorum. Önemli olan konforlu olması diyorum ve Benim gibi bir sandaleyeye oturuyorsan al derim. Yoksa gerekli değil.

Oyuncu koltuğu almana gerek yok, sırt kısmı hareket eden tekerlekli sandalye alman daha mantıklı. Ben kullandım, gerçekten rahattı. Elbette oyuncu koltuğu daha rahat ama gereksiz para harcamış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı