Oyuncu koltuğu önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı >> Gigabyte RX 9070 Gaming OC
İşlemci >> AMD Ryzen 7 5800X
Ram >> Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz CL16 (4x8)
Anakart >> MSI B550-A Pro
PSU >> BitFenix Formula 650W 80Plus Gold
Kasa >> MSI Mag Forge 320R Airflow
Sıvı Soğutma >> Cougar Poseidon Elite 240
Monitör >> KTC H27t22c
SSD >> Kingston NV2 (1 TB)
Klavye >> Furycube K99 Pro
Mouse >> Darmoshark M3 Pro
Meslek
Çaykur [ Asistan Elektrik - Elektronik Mühendisi ]

Bunu almayı planlıyorum. Bütçem çok yok. Bu güzel mi sizce veya öneriniz nedir? Bu fiyat bandında ürünler atabilirsiniz. İlgili kişileri etiketlerseniz harika olur.

Hawk markasının koltuklarına bakabilirsiniz birazcık bütçenizin üstünde kalıyorlar malesef

Hawk markası 6bin tl'den başlıyor. @twofactor

ortopedik sandalyeler hiç konforlu değil ne yazık ki, bu beni ne anlamda üzecek tam olarak ? @Berkay4154

Ortopedik sandalyeler konforlu değilse bunlardan beklentin nedir? Sadece görünüş bu koltuklar.
sandalyeler daha sert bunların yapısı uzun süre oturmak için daha uygun ve yorumlarda aşırı pozitif.

O zaman al dostum. Pişman olursan tekrar yazmak için buraya gelme ama.
Arkadaşım ben fikirlerinizi almaya çalışıyorum biraz daha nazik olursan sevinirim.

Arkadaşım ben fikirlerinizi almaya çalışıyorum biraz daha nazik olursan sevinirim.
Fikrimi az önce yukarı da söyledim. Sadece görünüş amaçlı, babasından oyuncu koltuğu isteyen çocukları kandırmak için pazarlanan koltuklar.

Ayrıca ofis koltukları da çalışan insanların rahatça oturabilmesi ve çalışabilmesi için üretiliyor. Yani üretilirken bir amacı var ona göre tasarlanıp üretiliyor. Benim tavsiyem ortopedik makam koltuğu alman. Aldığın zaman rahatlığın gösterişten daha önemli olduğunu anlayacaksın.

Hawk markası 6bin tl'den başlıyor. @twofactor

ortopedik sandalyeler hiç konforlu değil ne yazık ki, bu beni ne anlamda üzecek tam olarak ? @Berkay4154
Hangisini alırsanız alın en fazla kesintisiz günlük 8 saat kullanım tavsiyesinde bulunurlar, üzeri durumda süngerin dansitesine göre deformasyon ve buna bağlı başta hissetmeyeceğiniz sonrasında çeşitli ağrılara sebep olacak bozulmalar başlar. Giriş seviyesi altı ürünlerde ise bu süre çok daha kısadır genellikle 4-5 saattir ki malzeme kalitesi ve ergonomisi de daha kötüdür yani çok daha çabuk omurga ve kalça sorunları yaşamanıza sebep olur. Tabi yaşınıza göre bunları hissetmeyebilirsiniz ama ilerleyen yıllarda stres altında bir omurgaya sahip olmanızdan kaynaklı sorunlar yaşamaya başlarsınız. Fakat teorik olarak haklısınız, oyuncu koltukları yastıklamalı, adeta içine gömülebilen üst kısma sahip ilk oturuşta üzerinde bile uyuyabileceğiniz konfor hissini verirler ama burada esas soru kısa süreli konfor mu? Uzun vadeli sağlıklı bir omurga mı?
Not: Hangi ürünü tercih ederseniz ediniz mümkünse denemeden almayınız. Hem malzeme kalitesini hem boy-kilo bazında size uygunluğunu görmüş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı