Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
4000-4500

StrainGauGe

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
844
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
Hawk markasının koltuklarına bakabilirsiniz birazcık bütçenizin üstünde kalıyorlar malesef
 
Arkadaşım ben fikirlerinizi almaya çalışıyorum biraz daha nazik olursan sevinirim.
Fikrimi az önce yukarı da söyledim. Sadece görünüş amaçlı, babasından oyuncu koltuğu isteyen çocukları kandırmak için pazarlanan koltuklar.

Ayrıca ofis koltukları da çalışan insanların rahatça oturabilmesi ve çalışabilmesi için üretiliyor. Yani üretilirken bir amacı var ona göre tasarlanıp üretiliyor. Benim tavsiyem ortopedik makam koltuğu alman. Aldığın zaman rahatlığın gösterişten daha önemli olduğunu anlayacaksın.
 
Hawk markası 6bin tl'den başlıyor. @twofactor

ortopedik sandalyeler hiç konforlu değil ne yazık ki, bu beni ne anlamda üzecek tam olarak ? @Berkay4154
Hangisini alırsanız alın en fazla kesintisiz günlük 8 saat kullanım tavsiyesinde bulunurlar, üzeri durumda süngerin dansitesine göre deformasyon ve buna bağlı başta hissetmeyeceğiniz sonrasında çeşitli ağrılara sebep olacak bozulmalar başlar. Giriş seviyesi altı ürünlerde ise bu süre çok daha kısadır genellikle 4-5 saattir ki malzeme kalitesi ve ergonomisi de daha kötüdür yani çok daha çabuk omurga ve kalça sorunları yaşamanıza sebep olur. Tabi yaşınıza göre bunları hissetmeyebilirsiniz ama ilerleyen yıllarda stres altında bir omurgaya sahip olmanızdan kaynaklı sorunlar yaşamaya başlarsınız. Fakat teorik olarak haklısınız, oyuncu koltukları yastıklamalı, adeta içine gömülebilen üst kısma sahip ilk oturuşta üzerinde bile uyuyabileceğiniz konfor hissini verirler ama burada esas soru kısa süreli konfor mu? Uzun vadeli sağlıklı bir omurga mı?
Not: Hangi ürünü tercih ederseniz ediniz mümkünse denemeden almayınız. Hem malzeme kalitesini hem boy-kilo bazında size uygunluğunu görmüş olursunuz.
 

Geri
Yukarı