Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
4000-4500

Bunu almayı planlıyorum. Bütçem çok yok. Bu güzel mi sizce veya öneriniz nedir? Bu fiyat bandında ürünler atabilirsiniz. İlgili kişileri etiketlerseniz harika olur.

O bütçede ki oyuncu koltukları kalite olarak iyi olmuyor o yüzden yönetici koltuğu alman daha iyi olur.
 
Hangisini alırsanız alın en fazla kesintisiz günlük 8 saat kullanım tavsiyesinde bulunurlar, üzeri durumda süngerin dansitesine göre deformasyon ve buna bağlı başta hissetmeyeceğiniz sonrasında çeşitli ağrılara sebep olacak bozulmalar başlar. Giriş seviyesi altı ürünlerde ise bu süre çok daha kısadır genellikle 4-5 saattir ki malzeme kalitesi ve ergonomisi de daha kötüdür yani çok daha çabuk omurga ve kalça sorunları yaşamanıza sebep olur. Tabi yaşınıza göre bunları hissetmeyebilirsiniz ama ilerleyen yıllarda stres altında bir omurgaya sahip olmanızdan kaynaklı sorunlar yaşamaya başlarsınız. Fakat teorik olarak haklısınız, oyuncu koltukları yastıklamalı, adeta içine gömülebilen üst kısma sahip ilk oturuşta üzerinde bile uyuyabileceğiniz konfor hissini verirler ama burada esas soru kısa süreli konfor mu? Uzun vadeli sağlıklı bir omurga mı?
Not: Hangi ürünü tercih ederseniz ediniz mümkünse denemeden almayınız. Hem malzeme kalitesini hem boy-kilo bazında size uygunluğunu görmüş olursunuz.
Bulunduğum şehirden ötürü imkanlar kısıtlı yani test etmem pek mümkün değil fakat elinize sağlık çok güzel ve özenli bir yazı olmuş olay kafamda daha net oturmuş oldu.
 

Geri
Yukarı