Oyuncu koltuğu önerisi

Murathan0

Hectopat
Herkese merhaba, yıllardır evde normal bambu sandalye kullanıyorum ve artık oyuncu koltuğu almak istiyorum. Bel ve boyun desteği önemli diye düşünüyorum ve Mersin'de yaşıyorum bu yüzden sıcakta terletmeyecek arıyorum. Ama iyi olanlarının fiyatları 5-6 bin gibi duruyor. Kimisi de oyuncu koltuğu istiyorsanız oyuncu koltuğu değil ofis koltuğu aratın daha iyi oluyor tarzı diyor sanırım. Sizce oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasında fark var mı?

Oyuncu koltuğu mu almalıyım yoksa ofis koltuğu mu ve öneriniz var mı? Fiyat 2-3 bin diye düşünüyorum ama daha fazlasına bak bu da gerçekten iyi derseniz atabilirsiniz. Önerilere açığım. Teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Öncelikle önerin için teşekkür ederim. Mesajı düzenledim, tekrar okuyup yazabilir misin?
Oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasında tabii ki farklar var, fakat 4000 tl'ye alacağınız oyuncu koltuğu kesinlikle 4000 tl'lik ofis koltuğundan daha kalitesizdir. Pahalı etin ucuz yahnisi olarak düşünebilirsiniz. İyi bir koltuk istiyorsanız ve bütçeniz de 3000 - 4000 bandındaysa oyuncu koltuğu bildiğim kadarıyla bir iki tane Türk markası var fakat kaliteli olduklarından şüpheliyim. O yüzden bu bütçeye benim attığım koltuk size max verimi verecektir düşünceme göre.

Hocam eli ayağı düzgün marka olarak en dip fiyatlarda bu var zaten. Pazarcı İsmail abinin verdiği ROZER marka koltuklar var bundan aşağıda. Ben de bakıyorum aynı bu bütçelerde ama yok yani ben bulamadım şahsen.

Oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasında tabii ki farklar var, fakat 4000 tl'ye alacağınız oyuncu koltuğu kesinlikle 4000 tl'lik ofis koltuğundan daha kalitesizdir. Pahalı etin ucuz yahnisi olarak düşünebilirsiniz. İyi bir koltuk istiyorsanız ve bütçeniz de 3000 - 4000 bandındaysa oyuncu koltuğu bildiğim kadarıyla bir iki tane Türk markası var fakat kaliteli olduklarından şüpheliyim. O yüzden bu bütçeye benim attığım koltuk size max verimi verecektir düşünceme göre.
Amazonda şunlar karşıma çıkıyor sizce nasıllar?

@Xergeon
@AcemiTeknocu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı