Oyuncu koltuğu tavsiyesi

piyanist34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 haftadir oyuncu koltuğu bakıyorum. Bir türlü aradığım konforu bulamıyorum.

xDrive magazasina gittim. 11 bin TL fiyatı olan koltuk bile rahat gelmedi. 15'li serisi biraz iyiydi.

Daha sonra İtopya magazasina gittim. Exvega andorameda serisine baktim. Odun gibi geldi. Vesta serisi biraz iyiydi.

O sırada bir tane Corsair T1 race diye koltuga oturdum. Aha dedim budur. Bildiğin yanlar sardı. Ve oturma alani genis ve derindi. Ama fiyat 11 bin TL indirimli hali pahali geldi. Taksit imkani 3 taksit agir gelir. Pesin fiyatına 6 yapsalardi iyiydi.

Deri olmasi düşündürdü ama rahatligi harikaydi.

Genelde oturma alani derinligi problem diz kapaklarimin alti bosa kalıyor. Alt zeminin degmesi lazim.

Calitte marka baktim. Samurai SS serisi hosuma gitti gibi ama markaya guvenemedim. Kalitesi nasıl bilemedim.

Sizin tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

Boy 1.75
Kilo 80.

Hawk almıştım, 8 ay sonra alt oturağı kırıldı. Daha yeni yenisini gönderdiler şimdi monte ettim. Rahatlığı güzel ama kırıldığı için artık pek önermiyorum.

Merhaba arkadaşlar 1 haftadir oyuncu koltuğu bakıyorum. Bir türlü aradığım konforu bulamıyorum.

xDrive magazasina gittim. 11 bin TL fiyatı olan koltuk bile rahat gelmedi. 15'li serisi biraz iyiydi.

Daha sonra İtopya magazasina gittim. Exvega andorameda serisine baktim. Odun gibi geldi. Vesta serisi biraz iyiydi.

O sırada bir tane Corsair T1 race diye koltuga oturdum. Aha dedim budur. Bildiğin yanlar sardı. Ve oturma alani genis ve derindi. Ama fiyat 11 bin TL indirimli hali pahali geldi. Taksit imkani 3 taksit agir gelir. Pesin fiyatına 6 yapsalardi iyiydi.

Deri olmasi düşündürdü ama rahatligi harikaydi.

Genelde oturma alani derinligi problem diz kapaklarimin alti bosa kalıyor. Alt zeminin degmesi lazim.

Calitte marka baktim. Samurai SS serisi hosuma gitti gibi ama markaya guvenemedim. Kalitesi nasıl bilemedim.

Sizin tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

Boy 1.75
Kilo 80.
xDrive bakabilirsin. Eskiden ilgimi çekerdi. Çok modern gözüküyordu.

Hawk almıştım, 8 ay sonra alt oturağı kırıldı. Daha yeni yenisini gönderdiler şimdi monte ettim. Rahatlığı güzel ama kırıldığı için artık pek önermiyorum.

Hawk hakkinda sikayet cok hem konfor hem de saglamlik açısından. Hala aklim. Corsair'de ama iste lanet olasi indirimli hali bile pahali zaten uretim durmus.

xDrive bakabilirsin. Eskiden ilgimi çekerdi. Çok modern gözüküyordu.

Yakindan incelemedim. Cok kaliteli durmuyor. 1 yil once Akdeniz modelini denemistim. Hosuma gitmisti. Ama geçen denedim sanki o model değildi.

xDrive.
Hawk.
Oyuncu koltuğu denince akla gelen markalardır. Hepsinin tasarımı aynı zaten.

Baktim. Ama böyle oturdugun zaman tam sarmiyor. Bu AVM'deki masaj koltuklari gibi yanlardan sarsin istiyorum. Bu da sadece Corsair T1 race modelinde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı