Oyuncu koltuğu vs ofis koltuğu

Şu an elimde Exvega andromeda var iade edip ofis koltugu almayı düsünüyorum sizce yapmalıyım hangisi rahattır?

Para sıkıntın yoksa iade etme bence.

Şu an elimde Exvega andromeda var iade edip ofis koltugu almayı düsünüyorum sizce yapmalıyım hangisi rahattır?

Oyuncu koltugu rahattır ofis koltugu beline zarar para ihtiyacın yoksa iade etme.

Çok fazla oturucaksan oyuncu koltuğu ancak rahat oturmak istiyorum 2 saat falan oyun oynarim cogunlukla bir şeyler yazar hobilerim var diyorsan ofis ooltugu yeterli olur 6 saat falan oyun oynayacaksan oyuncu koltuğu al tamamen yaslan sonrasında oran buran ağrımasın diye yapiliyor oyuncu koltuğu

Para sıkıntın yoksa iade etme bence.
para sıkıntım yok hocam

ben normalde tekli koltukta oturuyodum o cok rahattı buna gecince bi garip oldu

Çok fazla oturucaksan oyuncu koltuğu ancak rahat oturmak istiyorum 2 saat falan oyun oynarim cogunlukla bir şeyler yazar hobilerim var diyorsan ofis ooltugu yeterli olur 6 saat falan oyun oynayacaksan oyuncu koltuğu al tamamen yaslan sonrasında oran buran ağrımasın diye yapiliyor oyuncu koltuğu
7k bütce var zorlasan 8 adam akıllı bi ofis koltugu alsam iyi olmazmı hocam

Son düzenleme:
para sıkıntım yok hocam

sağlık herşeyden önemli hocam o kadar saat bilgisayarda oturuyorsunuz belinize yazık olur

para sıkıntım yok hocam

Garip olduğu için mi değişmek istediniz yoksa rahat olmadığı için mi? Sizce kullanılsa alışılmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı