Şu an elimde Exvega andromeda var iade edip ofis koltugu almayı düsünüyorum sizce yapmalıyım hangisi rahattır?
Şu an elimde Exvega andromeda var iade edip ofis koltugu almayı düsünüyorum sizce yapmalıyım hangisi rahattır?
Ben daha önce uzun süre ofis koltuğu kullandım eğer çok uzun süre ekran başında kalacaksan oyuncu koltuğu daha ergonomik ve rahattırŞu an elimde Exvega andromeda var iade edip ofis koltugu almayı düsünüyorum sizce yapmalıyım hangisi rahattır?
para sıkıntım yok hocamPara sıkıntın yoksa iade etme bence.
7k bütce var zorlasan 8 adam akıllı bi ofis koltugu alsam iyi olmazmı hocamÇok fazla oturucaksan oyuncu koltuğu ancak rahat oturmak istiyorum 2 saat falan oyun oynarim cogunlukla bir şeyler yazar hobilerim var diyorsan ofis ooltugu yeterli olur 6 saat falan oyun oynayacaksan oyuncu koltuğu al tamamen yaslan sonrasında oran buran ağrımasın diye yapiliyor oyuncu koltuğu
sağlık herşeyden önemli hocam o kadar saat bilgisayarda oturuyorsunuz belinize yazık olurpara sıkıntım yok hocam
ben normalde tekli koltukta oturuyodum o cok rahattı buna gecince bi garip oldu
7k bütce var zorlasan 8 adam akıllı bi ofis koltugu alsam iyi olmazmı hocam
Garip olduğu için mi değişmek istediniz yoksa rahat olmadığı için mi? Sizce kullanılsa alışılmaz mı?para sıkıntım yok hocam
ben normalde tekli koltukta oturuyodum o cok rahattı buna gecince bi garip oldu
7k bütce var zorlasan 8 adam akıllı bi ofis koltugu alsam iyi olmazmı hocam
rahat kral da ben alısamadım tekli koltuk daha rahat geldi bana goreGarip olduğu için mi değişmek istediniz yoksa rahat olmadığı için mi? Sizce kullanılsa alışılmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.