Oyuncu koltuğuna gerek var mı?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba.

Oyuncu koltuğuna gerek var mı? Gerçekten bir pazarlama stratejisi mi? Uygun fiyatlı olanlardan alacaktım lâkin vazgeçtim, şikayet çok ve uzun ömürlü olmuyor. Düzgün, profesyonel bir şey alayım diyorum, 10.000 TL'den başlıyor. Düşünceleriniz nedir? Ve gerçekten ucuz ofis koltukları daha mı rahat?

Teşekkürler.

Kanka eğer otururken rahat ve normal oturuyorsan kesinlikle var, fakat benim gibi garip şekillere giriyorsan senin tercihin ama çok ucuz alma ben 3000tl civarına aldım 2-1 sene önce hala götürüyor

Merhaba.

Oyuncu koltuğuna gerek var mı? Gerçekten bir pazarlama stratejisi mi? Uygun fiyatlı olanlardan alacaktım lâkin vazgeçtim, şikayet çok ve uzun ömürlü olmuyor. Düzgün, profesyonel bir şey alayım diyorum, 10.000 TL'den başlıyor. Düşünceleriniz nedir? Ve gerçekten ucuz ofis koltukları daha mı rahat?

Teşekkürler.

Hocam ben senelerce ofis koltuğu kullandım. Rahat edeceğiniz parası baymayan normal bir koltuk gayet yeterli olur.

Ucuz ofis koltukları gidilip masko gibi böyle bu tarz eşyaları satan yerden görüp almalısınız. Denemeden almayın. Onun dışında hawk gibi firmalar ortalama fiyatlarda uygun oyuncu koltukları satmakta. Alırken file kumaş olmasına dikkat ediniz. Yani sert dokuma, nylon yani suni deri tarzı koltuklardan uzak durun.

Ben Zio'dan almıştım 2 sene önce hala kullanıyorum gayet de memnunum

Kumaş olması gerçekten etkili fakat temizlik konusunda iz vs yapabiliyor

Hocam bence bu ürüne bir bakın derim. Yani fiyatı piyasaya göre daha uygun ve bence gerçekten kullanışlı. Yaklaşık 2 sene oldu hiçbir sorun çıkarmadı tek sıkıntısı hiçbir şekilde eğilmiyor sadece yüksekliği ayarlanabiliyor o kadar. Yine de bu fiyata iyi bir ürün.

Merhaba.

Teşekkürler
Kanka özellikle twitchde yayın falan açmıyorsan hava olsun falan diye alma ben kendimi gariban gibi hissettiğim için aldım rahat ama 3000tl değermi (2 sene önce aldım) bilmem) ama 10.000tl aşırı gereksiz bu dönemde bile 4000 tl civarı yeterli olur 2.elde alabilirsin

Hocam bence bu ürüne bir bakın derim. Yani fiyatı piyasaya göre daha uygun ve bence gerçekten kullanışlı. Yaklaşık 2 sene oldu hiçbir sorun çıkarmadı tek sıkıntısı hiçbir şekilde eğilmiyor sadece yüksekliği ayarlanabiliyor o kadar. Yine de bu fiyata iyi bir ürün.
Koltuğun yerden yüksekliği kaç cm hocam ölçebilir misiniz? Açıklamasında 80 kilo maksimum diyor doğru mu?

Koltuğun yerden yüksekliği kaç cm hocam biliyor musunuz birde açıklamasında 80 kilo maksimum diyor doğru mu?
Hocam 80 kilo olayı yanlış bir arkadaşım var 100 kiloya yakın, oturdu 2 saat kadar maç izledik hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yerden yüksekliği ise şimdi ölçtüm maksimum yükseklikte 42-43 santimetre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı