Oyuncu koltukları konforsuz mu?

Seis

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ofis koltuğunda oturuyorum, fileli dandik bir model ve ağrı yapıyor. O yüzden yeni bir koltuk arayışındayım ama bazı yorumlar oyuncu koltuklarının ağrı yaptığı veya konforlu olmadığı yönünde. Kullanan arkadaşlar var mı? Zio Venom XL veya Exvega Andromeda almayı düşünüyorum, böyle bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaliteli bel ve boyuna göre uyumlu ofis koltukları da gayet iyi hatta şahsi fikrim daha iyi. Oyuncu koltukları iyi olanları da var ama tercihim ofis türü olanlar olurdu.

Zio kullanıyorum en rahatı değil ama gayet rahat bir koltuk tavsiye ederim mümkünse sitesindeki adreslerdeki mağazalarına gidip denemeni tavsiye ederim.

Ben de ofis koltuklarının iyisini tercih ederdim. Oyuncu koltukları genelde deri oluyor. Ve inanılmaz terletiyor. Güzel ofis koltukları çok daha konforlu.

Hocam koltuk ne olursa olsun visco bir alt minderi ve omurga koruyan bir sırt desteği ile gayet konforlu hale geliyor.

2 senedir bu ikili ile kullanıyorum ve uzun saatler pc başındayım iş gereği de. İkisi de toplasan 600 tl falan ediyor bunların ama hem uzun süre dayanıyor hem de ciddi anlamda rahat ettiriyor.

Arkadaşlar çok kararsızım ben de. Yardımcı olur musunuz?
Her koltuk hakkında çok olumsuz yorumlar var
Ben de xDrive 15'li Plus alsam mı diye düşünüyorum Amazon'un kendisi 7K'ya satıyor.
Skolyoz'u olan, bel ve boyun ağrıları yaşayan birisi için ergonomik olur mu acaba?
Ayrıca koltuk çok mu ağır, kapıdan taşımakta zorlanabilirim.
Montajını sökmesi zor mu acaba? Amazon iade alıyor ama montajı sökülü şekilde.
İade vb. durumlarda sorun yaşamak istemediğim için Amazon'dan istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…