Oyuncu koltukları

Haklısın biz en cahilden bile daha cahil olduğumuz için anlamakta diretiyoruz kasıtlı olarak :)
Bak 30 defa söyledik bu 31. söyleyişim, yalnızca yurt dışı ürünlerini baz alma.
Yurt dışını baz alıyorsun çünkü diğer türlü savunacak bir bahanen kalmıyor.
Yurt içerisinde üretilip yurt içerisinde satılan onca oyuncu koltuğu neden %100'ün üzerinde zam yaşadı o halde? Sen bana bunu ; Ekonomik gerekçelerle gerçekçi ve oranlar vererekten açıkla ben burayı terk ederim.

2014 senesinde yurt içerisinde üretilip 280TL fiyata satılan koltuk bugün ne oldu da 600TL oluverdi bana bunu bir açıkla. Suni deri + sünger + dökme demir demek bir oyuncu koltuğu. Suni deriyi de dışardan falan almıyoruz bu arada hemen dışarıyla bağlantı kurmaya çalışma.
2014 senesinde şu ürünün maliyetine bak, sonra 2017 senesinde tekrardan maliyetine bak. Aynı maliyet.
İşçilik desen o da aynı işçilik. Ama fiyat nedense %120 zamlanabiliyor. Çünkü oyuncusunuz, çok paranız var ya hani ondan.

150TL'ye satılan suni deri standart koltuklara bir göz at, yine 150TL. Suni derisiz şu çok meşhur 100TL'ye satılan bilgisayar sandalyelerine bak hala 80-100TL satılıyor.
Ama oyuncu koltukları talep olduğu için %120 zam yedi. Adamlar bu kadar yüksek fiyata satıyor çünkü biliyor Türk milletinin saflığını.

280TL'den 10 kişiye satsa 2800TL eder. 10 kere üretmek için uğraşır.
600TL'den 5 kişiye satsa 3000TL yapar ve 5 tane üretmek için uğraşır.

Satışları düşse bile adamlar yine aynı parayı kazanır keyfine bakar. Sen de burada alamayacağın koltuğun fiyatını savunmakla zaman harcarsın.
Hadi ben cahil olabilirim kabul ediyorum da cahil benzetmesi yaptığın diğer adamın profiline bir gir bak :)

Koltuk fiyatları maalesef biraz pahalı. Bunun nedeni ise sizi yıllarca idare etmesi. Ayrıca sağlığınızın önemini düşündüğümüzde bu çok da takılmanız gereken bir olay değil. Bizce beklentilerinizi karşılayacak kaliteli bir koltuğu tercih etmelisiniz. En çok dikkat etmeniz gereken konu ise tasarımı güzel olan fakat kaliteli olmayan koltuklardan uzak durmanız.

Özellikle bel ve boyun kısmında destekleri olan, sırtınızın sağ ve sol tarafını kavrayan koltukları tercih etmenizi öneririz. Bunun yanı sıra tabii ki fonksiyonları da oldukça önemli. Örneğin, kolçaklar ve koltuk ayarlanabilirliği konforunuza etki edecektir. Bu sebeple ürün yorumlarını ve inceleme videolarını izleyerek, alışveriş yapmadan önce incelemelisiniz: Oyuncular için En İyi 10 Gaming Koltuk Önerisi | Paratic

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı