4-7.5 bin TL bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Bude güzel ama Game One modeli hem open back hem bir tık daha iyi, PC38X bu ikisinin de gelişmiş hali, aynı ailedenler.

Bütçe çıkıldıkça BEYERDYNAMİC/SENNHEİSER şart, Logitech ve SS hariç hiçbiri kulaklık iyi yüksek bütçe Gaming kulaklık üretemiyor en son Corsair Virtuoso Pro çıktı ama güvenemiyorum ve pahalıda. Çok.

Sağ olun yazdıklarınız için, son olarak Logitech G PRO x/ Logitech G735 nasıldır?
 
G PRO X fena değil ama şu an overpriced yani pahalı, o kulaklık 3200-3300'den bir an 4300'e fırladı, G735 hakkında net bir fikrim yok G733'ün küçük kafalı kadın/kız için yapılmış versiyonu.

Hocam kulaklık piyasasini biliyosunuz G735 tüm yayıncılarda görüyorum performansı nasıldır ses kasmak için vs.
 
Hocam kulaklık piyasasini biliyosunuz G735 tüm yayıncılarda görüyorum performansı nasıldır ses kasmak için vs.
İnanın bende bilmiyorum G735 nasıldır G733'le ne kadar ses kalitesi farkı vardır, O kulaklık bir aralar 6000 TL den 3900'e düşmüştü almak aklıma gelmistide sonra boşver dedim, benim tek bildiğim Elreann kullanıyordu, oda bir tık sponsor köpeği şimdide Razer kullanıyor, yani o kullandığı için kesin iyi olucak diye birşey yok, Redditte kadın oyuncuların bir açtığı konu vardı G735 hakkında , alanlar rahat ve iyi olduğunu söylüyordu. Ben genellikle kulaklık bakmadan önce yakınima , arkadaşıma falan soruyorum sonra harekete geçiyorum çünkü kulaklık araştırmak maalesefki mouse klavye gibi kolay değil , G735 hakkında net bir bilgi soyleyemicem ama fiyatı bir tık pahalı duruyor.
 
İnanın bende bilmiyorum G735 nasıldır G733'le ne kadar ses kalitesi farkı vardır, o kulaklık bir aralar 6000 TL'den 3900'e düşmüştü almak aklıma gelmistide sonra boş ver dedim, benim tek bildiğim elreann kullanıyordu, oda bir tık sponsor köpeği şimdi de Razer kullanıyor, yani o kullandığı için kesin iyi olacak diye bir şey yok, Reddit'te kadın oyuncuların bir açtığı konu vardı G735 hakkında, alanlar rahat ve iyi olduğunu söylüyordu. Ben genellikle kulaklık bakmadan önce yakınima, arkadaşıma falan soruyorum sonra harekete geçiyorum çünkü kulaklık araştırmak maalesef ki mouse klavye gibi kolay değil, G735 hakkında net bir bilgi soyleyemicem ama fiyatı bir tık pahalı duruyor.

Sağ olun hocam. Bende Arctis 7 vardı kulaklık kırıldı şu an çalışmıyor vermem gereken sınavlar var vs. o yüzden aceleye gelecek mecburen.
 

Geri
Yukarı