5000 - 9000 TL arası TWS kulaklık önerisi

Telefonun Samsung ise Buds 2 Pro alabilirsin. Veriğin fiyat bandında çok az model var, biraz altında liberty 4, edifier neobuds Pro 2 ve Buds 2 Pro, biraz üstünde WF1000XM5 vs momentum 3 var. Momentum 3'te kronik sorun yaşayan birine denk gelmedim.
 
Sennheiserda sorunlar problem olmaz garanti varsa. Benim momentum kulaküstüyü momentum 4le değiştirdiler. tws2 bazen geçirgenlik tek tarafta açık kalıyordu 3le değiştirdiler. Momentum tws 3te sadece tek bir problem oldu ona da garantiye göndermek mantıksız.

Sadece aşırı terleyen ve wax salgılayan bir kulakta görülecek sorun şu : nozzle ızgarasının yapıştırıcısı hemen dibindeki anc mikrofonuna bulaşıyor ve bipleme sesi yapıyor. Burada garantiye gönderdiğinizde kısır döngüye giriyorsunuz habire sıfırıyla değiştiriyorlar ve gelen üründe de 3-4 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Bunun sebebi sağ kulağımın normal toplum seviyelerinin üzerinde terlemesi ve wax salgılaması solda sıkıntı yok. Ben kendim kurumuş ıslak mendil benzeri bir kağıttan ızgara yaptım onu da b7000 yapıştırıcı çok çok çok minik miktarlarda sürerek ile nozzla yapıştırdım fakat anc mikrofonu kısmına 2mmlik kısma yapıştırıcı sürmedim. Bu şekilde sennheiserin hatalı tasarımını düzeltmiş oldum sorunsuz kullanıyorum 1 yıldır. Ypıştırıcı telefoncu yapıştırıcısı olduğu için erimiyor da anca ısı tabancasıyla eritiyorlar bunu. Zorlarsanız çıkıyor kolayca yenileyebiliyorsunuz nozzlınızı .
 

Geri
Yukarı