NormalBirAdam

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bir kaç gündür de bakıyorum ama elimde çok fazla seçenek kaldı. Elememe veya seçmeme yardımcı edebilirseniz veya kendi öneriniz varsa söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Bütçem 450-650 TL arası gibimsi. Kendi belirli nedenimden dolayı çok para vermek istemedim. Bu sınırları aşmazsa çok iyi olur. Gamepower ve rampagelere herkes çöp diyordu emin olamadım. Çok profesyonel bir şey aramıyorum ortalama iyisi bir şey olur. Kolay kolay bozulmasın sadece deforme olmasın. Mikrofon ve ses kalitesi sağlam olursa çok iyi olur. Yardım eden hocalara şimdiden teşekkürler.

Jbl QUANTUM 100

Gamenote h2002d veya h2016d, h2029

Redragon h120, h220, delirium

James donkey 710-1-2, 720

Eksa e900

Lenovo h401, GXD0L03746

Hp pavilion, dhe8002-9-10-11-6, h200gs, h120, h160 h320 h360 h200

Yardımcı olabilecek arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba. Bir oyuncu kulaklığı alacağım ve elimde 4 seçenek kaldı, seçmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. Rica ediyorum başka bir şey önermeyin. Bilerek çok para vermek istemiyorum, nedenim var fakat uzun süre götürsün istiyorum. Mikrofon ve hoparlör sağlam olsun. Hangisi daha iyidir? Bilgilerinizi arz ederim.

Gamenote H2002D.
H2029u.
HP DHE8003.
Lenovo HT401.

James Donkey 712 kulaklığı yaklaşık olarak 4 yıl kullanmış biri olarak artılarını ve eksilerini söyleyebilirim:
+ses kalitesi yeterli
+mikrofon fena değil
+kısa süreli kullanımda rahat
+mikrofon kapatma vs. tuşlarına sahip
------------------------------------------------
-uzun kullanımda derisi dökülüyor
-kabloları çok dayanıklı değil
-uzun süreli kullanımda hem terletiyor hem de kulağını acıtmaya başlıyor
-ne zaman başladı bilmiyorum ama kulaklığın sesi mikrofondan karşıya gidiyor.
-benim için büyük bir sorun değil ama rgb ışıkları kapatılmıyor ve çok özelleştirmesi yok
-4. yılında da artık kulakığın sol tarafında ve mikrofonda cızırtı oluştu.

720 modelini de en başından önermem alıp hemen geri iade ettim müzik konusunda fena sayılmaz ama geriye kalan her şeyde kötü gibiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı