Alıcı Oyuncu Kulaklığı

Gwiazdka

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Corsair HS70
Corsair Void Pro Wireless
Corsair HS60

Razer 7.1 V2 Pro
Razer Nari

ya da türevi oyuncu kulaklığı arıyorum. Temiz kullanılmış ve garantisinin devam ediyor olması benim için önemli unsurlardır. İletişim için; rhemesus@gmail.com adresini kullanabilirsiniz ya da konunun altına yazabilirsiniz. Ürünlerinizi fiyatıyla birlikte yazmayı unutmayın

Logitech G930 satıyorum. 2 3 saat kullanılmış bir kulaklık. Kutusunda duruyor uzun zamandır. Ses kalitesi beni tatmin etmediği için başka bir kulaklık aldım. Bunu ise iade edemediğim için duruyor öyle. Kulaklık tertemiz. Düşünürseniz forumdan farklı referanslarım var. Birbirimizi tanıyoruz uzun zamandır buradayım. EFT sonrasında kargo yapabilirim ya da yakında oturuyorsanız gelip görüp test ederek alabilirsiniz.

İzmir'e sık sık geliyorum. Elden alabilirim. Fiyatı, faturası, kutu içeriği, kozmetik durumu gibi şeylerin cevabını mail adresine yollayabilirsen bir konuşalım

Konu çok güncel ve çok acil arkadaşlar. Bir süredir kulaklıksız idare ediyorum :D

Konu çok güncel ve çok acil arkadaşlar. Bir süredir kulaklıksız idare ediyorum :D
Gördüğüm kadarı ile genel olarak bütçenizin altında ayrıca garantisi maalesef bitmiş olmasına rağmen sormak istedim. Kulaklık olmadan idare ettiğinizi de yazmışsınız. Kingston Hyperx Cloud Stinger satıyorum. İlgilenirseniz buyurun Sosyaldeki satış linki : Kutusu Açılmamış "Kingston Hyperx Cloud Stinger" Oyuncu Kulaklığı - Technopat Sosyal

Önceliğim yukarıdaki yazdığım kulaklıklar ya da eşdeğerleri fakat aklımda bulunsun, teşekkür ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı