Oyuncu masası önerisi

Bütçe
2000 2500

yigitxx7

Hectopat
Daha fazla  
2 monitörlü oyuncu masası arıyorum arkadaşlar 2500 TL oda Max kasayı da masaya koymaya düşünüyorum. Hem kasa hem 2 monitör rahatça sığacak fareyi de oynatacabileceğim bir masa.

Hocam size benim masa gibi bir şey lazım.

140x60cm benimki ve sanırım benim kullandığım şekilde kullanacaksınız. Soldaki ekran yan da koyulur biraz daha kasaya monitörü yaklaştırıp azcık da diğerini çapraz koysam. IKEA Malm kullanıyorum ama fiyatı uçmuş. Fakat sıfır sallantı ve kendinden kablo priz kanalı falan da var. Çekmeceleri. Standart masa ayakları yok. Bir tarafı tamamen perde ayak, diğer tarafı da komidin. Sıfır sallantı. Z tür ayaklar olsun sadece 4'lü ayaklar olsun hep sallanırlar. Çağraz bağlantıları da olan, ayakları geniş ve masa altına bağlantı kısımları sağlam olmasını öneririm. Hayli yük olcak çünkü üzerinde masanın.

04-1.jpg

Hocam ben sade seviyorum bende bunun ucuzu var düşünürseniz tercih edilebilir.

Buna 2 ekran ve kasa maalesef sığmaz hocam ya.

140x60cm benimki ve sanırım benim kullandığım şekilde kullanacaksınız. Soldaki ekran yan da koyulur biraz daha kasaya monitörü yaklaştırıp azıcık da diğerini çapraz koysam. IKEA malm kullanıyorum ama fiyatı uçmuş. Fakat sıfır sallantı ve kendinden kablo priz kanalı falan da var. Çekmeceleri. Standart masa ayakları yok. Bir tarafı tamamen perde ayak, diğer tarafı da komidin. Sıfır sallantı. Z tür ayaklar olsun sadece 4'lü ayaklar olsun hep sallanırlar. Çağraz bağlantıları da olan, ayakları geniş ve masa altına bağlantı kısımları sağlam olmasını öneririm. Hayli yük olacak çünkü üzerinde masanın.

Eki Görüntüle 2097029

Hocam masa güzel ama bana biraz daha büyüğü lazım l şekilde olanlarda var bu masanın az daha büyüğü lazım benim laptopumda var ve 2 monitörüde yan kullanmayı düşünüyorum bir de o düz duran monitörün fiyati ne kadar acaba 5 k üstüyse hiç yazmayın.

Hocam masa güzel ama bana biraz daha büyüğü lazım l şekilde olanlarda var bu masanın az daha büyüğü lazım benim laptopumda var ve 2 monitörüde yan kullanmayı düşünüyorum bir de o düz duran monitörün fiyati ne kadar acaba 5 k üstüyse hiç yazmayın.
5K altına 32" 1440p bulman çok zor. Belki ikinci el bulunur ama.

2. El ama en azından bu tarz bir masa bakmanı öneririm. Taş gibi sağlam. Bütçene göre biraz zor diyebilirim L masalar.

Bu daha mantıklı.

Masanızı tam olarak nereden almışsınız? Bakabileceğim bir link var mı? Ikea uzerinden bakıyorum, bütün siyah ve bütün beyaz var. @KafadanKontak
Hocam ben kendim kapladım üstünü özel bir siyah mat folyo ile. Düz bir mat değil yani. Hafif dokulu. Ikea Malm masam. 140x65cm

Bu masayı bugün almaya gideceğim,
Kalitesi nasıl acaba? Sallanma durumu oluyor mu? Resimlerde gördüğüm kadarıyla iyi gözüküyor.
Sallanma durumu neredeyse hiç yok. Çünkü sağ tarafı direkt çekmeceli kısım ile bağlantılı. Solt arafı da tam kapalı blok. Ayrıca daihli kablo kanalı da ekstra alıyor sallanmayı. Bence tek eksisi mengeneli sıkıştırmalı monitör ayakları sorun oluyor. Hem kablo kanalı buna izin vermiyor hem de bi
liyortsundur IKEA'nın bu masa tablalarının içi dolgulu bir sistem. O nedenle mengene tarzı bir şey sıkıştırıldığında masaya zarar verebilir.

140x60cm benimki ve sanırım benim kullandığım şekilde kullanacaksınız. Soldaki ekran yan da koyulur biraz daha kasaya monitörü yaklaştırıp azcık da diğerini çapraz koysam. IKEA Malm kullanıyorum ama fiyatı uçmuş. Fakat sıfır sallantı ve kendinden kablo priz kanalı falan da var. Çekmeceleri. Standart masa ayakları yok. Bir tarafı tamamen perde ayak, diğer tarafı da komidin. Sıfır sallantı. Z tür ayaklar olsun sadece 4'lü ayaklar olsun hep sallanırlar. Çağraz bağlantıları da olan, ayakları geniş ve masa altına bağlantı kısımları sağlam olmasını öneririm. Hayli yük olcak çünkü üzerinde masanın.

Eki Görüntüle 2097029

Vay be hayalimde oda. Böyle odalar genelde önce para ondan sonra da ince işçilik istiyor. Çoğu şey özel baskı oluyor 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı